Krizantem_ Merhaba kızlar doktor bugün progestan verdi vajinal olarak kullan dedi, nasıl kullanabilirim az önce yaptım biseyler ama olmadı sanırım.
koalababy Krizantem_ bende 3 ay kullandım yarım parmaktan daha az itebiliyordum çoğu geri çıkıyordu ama bi sorun da yaşamadım
Umutluuu Krizantem_ ben günde 3 kere kullanıyorum. İte bildiğin kadar derine yit demişti doktorum bana. Uyguladıktan sonra 10-15 dk falan istirahat ediyorum. Zaten fazlalığı atıyo vücut. Bir de su gibi akıntı yapıyo çok olursa akıntınız korkmayın.
mrvears Krizantem_ illa vajinal kullanman gerekmiyor canım bende onu günde 3 kez içiyorum eğer fitil olarak kullanamıyorsan doktoruna sorup öyle kullanabilirsin bende ittirememiştim🤦🏼♀️
endobeybi İttirebildiğin kadar ileri ittir, koyduktan sonra da bi süre uzanmaya çalış. Tortu şeklinde geri gelecek normaldir
Kelebekdegilkepenek İlacı en derine iteceksin canım,yaklaşık 1 parmak derine yani… Ve en az yarım saat uzan, ilaçtan sonra su gibi yapışkan akıntı veya beyaz tortulu akıntı normal korkma,bebişin tutunsun inşaAllah 🤲♥️
Meri112 Kelebekdegilkepenek ben gece kullanıyorum bir sakıncası olur mu ki ya. Henüz 3+4 gebeyim çok yeni
Ayseninkizi11 Krizantem_ girişte olmaması gerekiyor ittirebildigin kadar ittir daha sonra uzan ayaklarını duvara veya ayağının altına yastık koy ki etkisini kullansın canım. Rabbim şifa versin
fasulyecigim Krizantem_ ben progesteron yazdin sandim. Bu hormonu iceren bircok marka var. Seninki agizdan da alinabilen pardon canim ben diger markalari kullanmistim
Asx Krizantem_ doktorum vajinal alındığında daha hızlı etki ettiğini söyledi. Ben de çok kullandım bi kaç kere kullanın alışırsınız
koalababy Krizantem_ yani benim bebeğim tutundu çok şükür 17 haftalık olduk yeni bıraktım ilacı.. Dr görüşüp ağızdan da alabilirsin ben bi kaç kezde ağızdan kullandım canım
Seva_sevaaaa Krizantem_ ağızdanda alına biliyor ama biraz uyku yapıyo. Ben ağızdan alma tarafdarıyım hamilelikte vajinaya birşeyler yerleştirmek bana göre biraz iyi diyil ama tabi doğru olanı doktorunuz bilir. Benim onu vajinadan koyunca kötü bir anım var o yüzden 2 ci hamileliğimde asla vajinadan koymadım uyku yapsada ağzıdan aldım
dilara92 Krizantem_ ben de koyamıyorum eşine yaptırıyorum mecbur. Kendim yapmaya calışınca fenalaştım sıcak falan bastı🤦♀️🤦♀️
S-r-p Krizantem_ ben gece yatmadan yapıyordum içine ittir uyu daha çok etki eder gündüz sürekli tuvalete gidiliyor çünkü
Krizantem_ S-r-p Çok ittiremedim ama etki eder mi , gun de iki kez benim hem sabah hem akşam kullanmam gerekiyor