mavilibisey Elbette doktor kontrolümde söyleyeceğim ama o zamana dek merak ettiğim için sormak istedim. Bugün duş yaparken vajinamın iç tarafında sivilce farkettim. Böyle şişlik şeklinde. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum bu yaşıma dek. Sebebi konusunda hiçbir fikrim yok. Ama doğum şeklini bile etkileyebiliyor siğil diye duydum. Cahilliğime verin ama başına böyle bir durum gelen var mı? :(
Mirmom mavilibisey sankş benımde ole degısık nokta gıbı bıse vardı bende doktora sorım onemlı bısemı acaba bırde canım cajına ıcınde beyaz krem gıbı bıse oluyormu
Ezgito mavilibisey benzer bir durum yaşadım doktora muaynede sordum onlar varis doğumdan sonra kaybalocaklar merak etme dedi. Ben de görünce siğile benzetip canımı sıkmıştım çok.
dygu87 mavilibisey bende olmuştu ama ağustos ayıydı hava cok sıcaktı doktor sıcaktan olur dedi bakmadı bile 2 3 gün boyunca günde 3 4 sefer baticon sürdüm pamukla geçti baticon deneyebilirsiniz bence…
mavilibisey Mirmom hayır. mantar olmadığını düşünüyorum. daha önce yaşadım çünkü, biliyorum. gebelik dönemi artan renksiz, kokusuz akıntım var sadece. bu da normalmiş zaten. ama dediğim sivilce nokta değil, belli oluyor baya.
Mirmom mavilibisey krem seklınde bende var ama ıdrarda enfensıyon cıkmamıstı e nasıl oluyor orda beyazlık anlamadım mantar rısklımı acaba
mavilibisey Mirmom mantar çok inatçı bir şey ama tedavisi var. ben yeni evlendiğim zamanlar olmuştum mantar, doktor balayı hastalığı demişti. ama gebeyken tedavisi nasıldır bilmiyorum. doktorunuza danışın bence.
mavilibisey Ayten1994 çok afedersiniz ama iç dudakların birleştiği yerde, içte böyle bir kırmızı şişkinlik. sivilceye benziyor. ilk kez olduğu için anlamadım ne olduğunu.
edaelifokmn mavilibisey canım içinde top gibi bir şişlik etrafıda kırmızı bi zaman sonra morlaşıyor dokunduğunda batıyor öyle birşeymi?
turgutugra 3 sene önce bende de öyle birşey vardı doktorum bana kıl dönmesinden öyle olur demişti 🤷♀️
Ayten1994 mavilibisey ondan ona bilir soguk alginligindan..doktora gitdin mi? Enfeksiyonda ola bilir.koru kendini.
mavilibisey Ayten1994 acile gittim, covid testi bile yapıldı. negatif çıktı. herhangi bir enfeksiyon filan tahlil bakılmadı. hamilelik sebebiyle parol ve boğaz spreyi verildi sadece. ağır geçirdim. evde vitamin takviyesiyle. belki de ondan dolayı olmuş olabilir, bilemedim.
Ayten1994 mavilibisey yok sprey bogaza dogru yapilir ) orayla bogazin ne alekasi? Ben altdan cinsel bobreksel enfeksiyon diyorum.
mavilibisey Ayten1994 yo, zaten grip için verildi 😁 acilde o tarz bi şeye bakmazlar. ki o gün yoktu böyle bir problemim. neyse, bir sonraki kontrolde söylerim.
mrv_b Geçenlerde bende de oldu ilişki sırasında aşırı canım yanıyordu gün geçtikçe ağrım arttı sonra fark ettim ki orda sivilce gibi bişey var ve dokunduğum an acayip canım yanıyor. Doktor bakmadan toz bi ilaç verdi akşam iç yat dedi sonrasında geçti gibi sanki.
rose90 mavilibisey ayy canım aynı şeyi bende yaşayıp boşu boşuna kafayı yedim kendimi doktora zor attım çok korktum siğil diye ama değilmiş gebelikte oluyormus ödem dedi doktorum yine tabi sor ama boşuna korkma sakın