Nrykml Kızlar ilk tetenoz aşısından sonra ikinciyi illa 4 hafta sonra mi yapmak zorundayız yoksa bir kaç hafta daha gec yapabilir miyiz.
MiniKaya Nrykml ben ilkini 22. Hafta ikinciyi 28.Hafta olmuştm canm bildiğim kadarıyla 30. Haftaya kadar ikinci dozu yaptırman lazm sonrası riskmiş sanırım
imren91 Nrykml Bana hemşire en az arası 4 hafta olmalı dedi canım. Yani 5 de olabilir anlamına geliyor bu.
Nrykml MiniKaya 2 doz arası 4 hafta olması gerekiyor dedi ebe, hani bağışıklığı arttırsin diye bende Grip oldum evden cikamıyorum yani illa 4 hafta olmasi gerekmiyor iyiymiş 🤗
MiniKaya Nrykml bana hemşirem demişti canım hatta bende 22. De olduğum için 26. Damı gelim demiştim 28.de gel hem aşını olursun hemde kan idrar testini yaparız demişti öyle yaptırdm 😊
Nrykml Kara5166 ikinci ilkinden daha mi ağır oluyor yoksa ayni mi . Bebek hareketi üstünde etkisi varmi peki 🙄
Kara5166 Nrykml Yok ağır olmadı diğeriyle aynıydı bebeğin hareketlerinde de herhangi bir değişiklik olmadı 🤲
Nrykml imren91 bazıları 4 haftayı geçiyor hani 10 hafta kadar araya zaman koyan var oluyor mu öyle acaba 🤔
sevaalya Bana da ne mezunusun diye sordular üniversitesi dedim tek doz yeterli dedi. O yüzden tek doz yaptıracağım
Nrykml sevaalya iki defa böyle bisey duyuyorum canım üniversite mezunuyla tek doz olman ne alakaymış peki
sevaalya Nrykml ben de anlsyaöadıö. İlkokul zamanlarında olduk mu aşıyı onu hatırlayamıyorum onunla ilgili bi şey mi acaba diye
L183 Nrykml 1 Ekimdi benim 2.tetanoz unuttum 10 ekimde gittim Bi sıkıntı olmaz dedi hemşire erken olmaz ama geç olur dedi