glnzem Kızlar merhaba ben 6+1 deyim kasıklarımda ve alttan vajinamda şiddetli ağrım var. Vajinamdan kasıklarıma bıçak saplanır şekilde ağrım oluyor. Sabahta midem çok bulanıyordu. Doktoruma mesaj attım muayene olman gerek kontrole gel dedi. Sizce beklemeli miyim acile mi gideyim 🤦🏻♀️ Bu ikinci gebeliğim daha önce sağlıksız gebelik nedeni ile kürtajım var.
NeslihannK glnzem Kuzum hic bekleme acile git neden olduğunu bilmem ama en azından bisey yoksa bile icin rahatlamış olur 😘
Gzlgzl glnzem rahım büyürken agırlıgıda artar ve genelde 12.haftaya kadar bıçak saplanma seklı öksürürken hapşırırken kasıkta sıddetli batmalar olur ama yinede temkinli olup doktor ile birlikte irtibatta olmak en iyisi rabbım herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah🤲
glnzem İki gün önce muayene oldum doktor herşey yolunda dedi hiçbir sıkıntı yoktu, diğer sorunlu gebeliğimde yaşadığım sancı gibi bu ama 😔
cryingbaby glnzem bende ayaklarimi uşuttugum zaman oyle oluyorum, bicak gibi saplaniyor, ayaklarima sicak su torbasi yapiyorum, ve genelde patik giyiyorum, ancak oyle geciyor. Gaz sancisida vuruyor olabilir bicak gibi
NeslihannK glnzem Kuzum iş yapmamaya calis yaninda biri olsun sen biraz uzan bi kaç gün iş yapmamaya çalış dinlen bil bol sol tarafına doğru yat