Paprika Selam hanımlar öğretmenim sınıfta çocuk şarkısı söylerken ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Biriyle sohbet ediyorum gözlerim doluyor.Alakasiz videolar izliyorum agliyorum.Normalde cok neseliyimdir.Dolu dolu kahkaha atmayi ozledim😢
Duyguie Paprika bende aynıyım her şeye ağlıyormmve durduramıyorum kendimi hormonlardan hepsi ağlamak rahatlatıyorsa ağla rahatla 😊 kendini sıkınca daha kötü oluyor
nurmavisi Paprika ya bende iyi gidiyordum bu zamana kadar ama 1-2 haftadır duygusallaştım birden bire. 33. haftadayız şuan sanırım doğumun yaklaşmasından kaynaklı bir durum oldu aşırı duygusalım 🙈 hatta geçen evde bir böcek gördüm öldürmeye kıyamadım ama öldürmesem de gezecek korkucam diye çıkmaza girip ağladım 😂😂 reklamlara bile gözlerim doluyor artık napıcaaaaz 😭😅
Gulgok Paprika kaç haftalık gebesiniz acaba? Ben de aynı durumdayım durduk yere gözlerimden yaşlar süzülüyor hem duygusal modum😩 13+2 yiz biz
nurmavisi Paprika eveet ben pek duygusallaşmadım diye geziniyordum artistlik yapa yapa 😂 son ay yakaladı beni böyle. o merhamet eninde sonunda geliyor demek mi 🙈