Esma-4242 Edakoc korkutmak istemem ama benimde 27 de aynısı oldu ağrı değil acı idi sonra bı öğrendim ki bebek doğmaya çalışıyormuş ve beni nst ye aldıklarında sancılarım çıkmıştı
Nesse86 Edakoc Benimde üc haftadir gögsümün alti karnin sag üst bölgesi cok aciyor dinlenince geciyor doktora sordum göbek büyüyor ondan diyor bazilari bebegim ayagi felan ordadir diyor cözemedim bende ne oldugunu Allah yardimciniz olsun
Zeyyno_ Edakoc Yani acıyor da sürekli olarak mı oluyor bende 31+2deyim bazen bebek sertleşio toplanıo bi yerde o an acıyor mesela yada çok yol yürüdüğümde evim çarşıya uzak olduğu için çıkınca yaşıyorum bazen ağrı ama evde dinlenirken olmuo mesela🤷
Nursah07 Zeyyno_ aynısı bende de oluyordu sağ tarafım hep ağrıyor 36. Haftadayım ağrı keskinleşti doktoruma sordum normaldir artık yerleşiyor kanala dedi ama dediğiniz gibi adım atarken bile çok keskin acıyo
Esma-4242 Edakoc hastaneye yatırdılar ilaclar serumlar hap ciğer geliştirici vs 28 mm e çıkınca eve gönderdi hap iğne verdi dinlen dedi şimdi 32 haftalık oldum yarın bakalım tekrar gidecez son durum ne
Busra4122 Edakoc bendede gece yatarken sol tarafımda olmustu hbebek açımıstı bnde otuz haftalıktım onda sonra olmadı hıc
Zeyyno_ Nursah07 Aynn bnde zaten şimdiye kadar hiç hissetmiodum ağırlaştıkça hissediliyor ve ağırlaştıkça daha kolay yoruluyo insan 👍