Gd1992 Kızlar tırnak makası , sac taragı almadm hangı markaları onerırsınz . Chıckonun tarak setını begenıorm ama kndı sayfasında 80 tl e bebekte 50 tl . Acaba e bebektekı aynı urun mu arada fıyat farkı var cunku
Tugce1803 Gd1992 Ben ikisini de chicco aldım en çok tavsiye edilen oydu. Fiyat farkı her yerde var yoksa hepsi aynı ürün
Zeynepekr Gd1992 set almak istemdim kullanmayacağım şeyler vardı içinde, tarakları chicco tırnak makasını wee baby çıt çıt makas 💫
Gd1992 Nerden hangısı sıteden aldınz acaba . Ya bu tırnak makası guzel mı yoksa dıgerımı kullanıslı szce
Tugce1803 Gd1992 Ben gidip aldım. İzmirde barış bebe mağazası, instagram adresleri de var barisbebe_ Ben araştırdım bunlarda deriyi kesme olmuyormuş en çok bu tercih ediliyomuş
daisybebek Gd1992 Kesinlikle wee baby öneririm tam set ve fiyatı uygun. Her ürün işe yarar durumda. link tıklanmassa hepsiburada ya wee baby bakım seti yazabilirsin Wee Baby Bebek Bakım Seti - Pembe 9 Parça
Mine96 Gd1992 chicco aldım tarak ve tırnak makasını normal fiyatları yüksek ama joker ve trendyolun indiriminden yararlanarak baya uyguna aldım