Buket_1 Bugün 3. Haftam gözüküyor proğramda yarın test yapsam çıkarmı acaba kaçıncı haftada çıkıyor ?
Naznadir33 Cinsellikten 17 gün sonra gebelik kan da belli olur canım idrar da adet günün geçmesi gerek … şuan gebe misin ? Adet tarihin ne kaç haftalık olduğunu mu merak ediyorsun ?
Buket_1 Naznadir33 3 gün sonra adetim var ama hiç bir adet belirtim yok normalde 2 gün önceden belim ağrımaya başlardı
Naznadir33 Buket_1 benim adetime 10 gün vardı kan testinde çıktı değerim 11.6 ydı dediğim gibi ilişkiden iki hafta sonra çıkar test yap
Naznadir33 Canım çubuk test yap ışığa tut ikinci çizgi belli belirsiz çıkar inşallah gebesindir… aynı zaman da hamileyken adet olma belirtileri olabilir ayın geldiğinde ağrın olur ama kanaman olmaz
Buket_1 Birmelekannesi17 aynen kişiden kişiye değişiyormuş ilk deneyimim benimde fazla birşey de bilmiyorum
Buket_1 Naznadir33 yaptım beyaz çıktı çizgi pembe veya kırmızı değil beyaz çizgi çıktı neden böyle oluyor anlamıyorum
Naznadir33 Buket_1 ışıkla baktın mı telefonun fenerini tut öyle bak .. benim adet dönemime 10 gün vardı çubuk testten yaptım ikinci çizgi görünmüyordu ama ışıkla baktığımda görünüyodu