civcivimm_ Hamile olduğum günden beri idrarimda koku var. Sizde böyle bir sorunla karşılaştiniz mi ? ( şimdiden kusura bakmayın 🙃)
Esrahalit civcivimm_ evet bende de var 12 haftalığım baştan beri bende de var doktora sordum olur öyle dedi ama genelde enfeksiyondan olurmuş bende aşırı var sende bir tahlil yaptır
Cansu1035 civcivimm_ enfeksiyon yok ise kan veya başka vitamin kullanıyorsanız yapıyor benim de kan ilacını kullandigim.icin arada oluyor
Esrahalit Sürekli oluyor koku artık tuvalete gitmek istemiyordum çok kötü koktuğundan yemek bile yiyemezdim o koku gelirdi burnuma suan hala var ama en azından yemek kokmuyo afedersin böyle konusuyorum ama
civcivimm_ Esrahalit ben her gittiğimde tuvaleti yikamak zorunda kalıyorum Hamilelikten önce vardi bir aralar ama böyle deildi koku yoktu sadece karnimda ağrı vardi
Esrahalit civcivimm_ ah birde bana sor onu hala çekiyorum dediğim gibi enfeksiyondan dedi doktor bol su iç dedi inanki su içmeden tuluk oldum ve her tuvalete gittigimde midem bulantisi oluyo o kokuyu cekiyorum
Cansu1035 civcivimm_ ondan olabilir doktorunuz da iletirsiniz. Idrar da enfeksiyon çıkmaz ise ve suyu düzenli tüketmiyorsanız ilaç kaynaklıdır, benim kan ilacım yapyr