Yarenimm Buse000 tüp bebek degil benimki ama pihtilasma vargün de 2 kere vuruyorum igne yi dogum a kadar nasipse
SedaUfuk54 Yarenimm merhaba canım sana bir sorum olacak bende de kan pıhtılaşması var 2 defa kürtaj oldum bebek oluşmadı senin daha önce düşüğün felan oldu mu
SedaUfuk54 Yarenimm geçmiş olsun canım allahım bebeğini kucağına sağ sağlim alırsın inşallahhh canım benim 🤲🏻🙏🏻😇
SedaUfuk54 Mondlicht iyiyim Allah’a şükür canım temizlik yapıyorum koşuşturmaca sen ne yapıyon nasılsın 😊 aynen az kaldı ya iple çekiyorum Cuma’yı resmen 😁
Mondlicht SedaUfuk54 kolay gelsin canım 🤗 ya bende diyorum yapayım bi diyorum aman acele etme günün geçerss yap valla kararsız kaldım ya aslında hiçbir belirtimde yok 🤔
Mondlicht SedaUfuk54 ya sanki hissediyordum hafif bulantı baş dönmesi falan belki de psikolojiktir . Gerçi en sonuncusunda hissetmemiştim ama. idrar testi ne kadar önceden çıkıyor acaba ya
Gamze612 11 haftaligim 2 hafta once doktorum kesmek istedi, ama beni korkulu gorunce iyi hadi devam edelim biraz daha dedi. Haftaya kontrolde kesicek. Benim de tup bebek bu arada😊
Merymery Gamze612 bnde ondan korkuyorum bırakirsam bebege bisey olurmu acaba diye bunu birakmak icin testi fln mi var acaba neye gore birakilio yada dvm edilio