gulbahar0505 Kızlar 3 günüdür zuhal topalda mumbar diye diye hiç yemediğim bişeye canımı çektrdiler canım deli gibi istiyo hiç yemedğim için bi bilgim yok acaba gebelikte zararlımı değilmi dışarda yesem 1 kerelik bişi olur mu ki yoksa yapılışını da hiç bilmem :D
S_S gulbahar0505 adanada ve güneydoğuda çok meşhur mumbar iki üç kere yemiştim çok lezzetli ama sakatat olduğu için hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum yinede doktorunuza bı danışın 🙂
feamtrmea gulbahar0505 hamilelik sen nelere kadirsin dimi😄 bende onu izliyorum şuan hiç çekici gelmiyo 😛😄 yediğin yer çok temiz olması lazım canım güvenmek lazım😏 abartmadan bi kerecikten bişey olmaz diye düşünüyorum 😊
gulbahar0505 S_S doktorumuz yurtdışındaymış ulaşamadım kontrolümede daha çok var nasıl dayanıcam bilmiyorum :D
gulbahar0505 feamtrmea Hayatımda hiç yemedim hatta önceleri konuşulunca ona öyle nasıl yiyolar derdim şuan resmen aşık olmuş durumda canım istiyor :D :D
feamtrmea gulbahar0505 ama ordada lahana dolması gbi duruyo maşallah onlarda nasıl doldurmuş içlerini😄
gulbahar0505 feamtrmea evet görüntüsü hiç cazbetmiyor ama söledikleri için 2 kelimeden biri mumvar olduğu için istemsizce canım istedi :D