Bsrdrdu1907 Kızlarr 14haftalık hamileyimm ölücemmm ağrıdan karnıma kasıklarıma dokunamıyorumm uyuyamıyorum resmen acıdan varmı derdime bir çare başına gelen ve rahatlamaya yardımcı olacak şeyler 🤲🏻😞
Sedoss0650 Bsrdrdu1907 doktoruna söyledin mi canım bende de var arada karin agrisi karin gurultusu gaz
91ARIN91ASK Bsrdrdu1907 tarhana çorbası birde pronat şurup var mide için hamileler kullanıyor ben o şekilde geçire biliyorum
busra544 Bsrdrdu1907 bende senin gibiydim doktora gittim gaz sorunundan ama ilaç veremem dedi bende aktara gittim açlık otu aldım evde kaynattım içtim akşama dogru hiç bir şeyim kalmadı çok şükür tavsiye ederim çok rahatlarsın
S-r-p Bsrdrdu1907 benim de ta bekarlıkta vardı hastanelik ediyordu beni evlendim hamile kalana kadar hep hastanelik oldum şükür şuan olmuyor belki korkudan dikkat ediyorum ondandır ama ayaklarının altına sıcak su torbası koymanı öneririm sakın karnına koyma tabi bi de şekerli sıcak su iç
Orange-sMom busra544 doktora sordunuz mu? Bitki çaylarının hamilelikte doktora danışmadan içilmemesi gerekiyor. İlk defa duydum o otu. Doktoruma sorayım onaylıyorsa ben de içerim aynı sorunu yaşıyorum ben de
Bsrdrdu1907 busra544 hanile kalmadan önce kullanıyodum açlık otunu kabızlık için zararlı depilmidir gebelikte Allah korusun düşük bile yaptırır içme sende çok tehlikeli😒
Bilibon Bnce hamilelikde herseyi icmeyin gaz malesef oluyo 20. Haftayi hitircez hala ayni aksam olunca deli dana gibi evde yuruyorum soda iciyorum uautmemeye dikkat ediyorum ama o gaz beni buluyo
busratunk5 Bsrdrdu1907 Rennie Duo verdi doktorum gaz şikayetim için 2 gün kullandım ve çok rahatladım
Senemada Bsrdrdu1907 canım yoğurtun içine bir çay kaşığı kimyon koy karıştırıp ye rahatlarsın inşlh hem bi zararı yok hemde rahatlatıyor 🙏🏻
Pina Bende de mide gazı problemi var 😤 lansor pantpas hiç biri fayda etmedi doğal çözüm arıyorum yani yakıla 😥