Ebmus7 32+3 deyim hala kız ismine karar veremedik rica etsem anlamı güzel kuran da geçen kız isimlerini bnmle paylasrmsnz
Baskaya Ebmus7 Ceylin:. Cennete açılan kapı Asel:. Cennetteki bal Ecrin:. Allah’ın hediyesi olan sevab 🤗
Girlpowerbabe Nursel67 meyra ismi İbranicedir ve ışık anlamına gelir.. googleda her isme uydurulmuş cennetten çiçek böcek kılıfı var isim koymadan önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim Ebmus7 😊
Mirayse1 Ebmus7 bende bakıyorum bugün Meva ismini buldum cenentül meva olarak bir cennetmiş secde suresinde geciyorumus.
Krbltesma Benim ikizlerimden biri kız ve adını erva zeynep koyucam ınsallah erva çok güzel kız güzel genç kız anlamına geliyor aynı zamanda arapçada ceylan gözü olarak da kullanılıyor kuranda geçiyor bende çok araştırarak karar verdim zeynep de ıkıncı adı olacak ınsallah en sevdıgım kız ısmı
Nursel67 Meyra ismi Arapça ama kur’an da geçiyor mu bilmiyorum anlamı da güzelliği ve aklıyla çevresini aydınlatan kimse demek ☺️
Nursel67 @Girlpowerbabe araştırdım zaten Türk dil kurumunun açıklamasına göre meyra ismi Arapça bir isimmiş İbranice isim dediniz ama İbranice değil Arapça
Girlpowerbabe Nursel67 TDK nın böyle bir açıklaması yok zaten isim sözlüğünde de bu isim bulunmuyor bunu da yanlış araştırmışsınız anladığım kadarıyla ben bildiğimi söylemiş olayım da😊