Talhaannesi Kizlar siz temizliginize kacinci haftada basladiniz 36 haftanin icindeyim erken geliyor sanki bana kararsiz kaldim halilarimi yikamaya yoladim hafta sonu yapimi yada haftaya yada gec bile.kaldim😆🤦♀️
Sera34 Talhaannesi 33 haftalıkken annem ve kayınvalide yaptı benım günlük temizliğimi yapıyorum 2 günde bi ben şuan 37 haftalıgım gayet temiz evim
saramomy Talhaannesi 38+2 de normal Doğum yaptım bu bebelerin işi hiç belli olmaz bir an önce hallet derim😂
Nehir08 Talhaannesi canım bende geçen hafta 36 da yaptırdım kadın tutup iyiki yaptırmışım çünkü bu hafta iyice ağırlaştım tadım yok şimdi günlük iş yapıyorum öyle benim bacağım tutuluyor yürüyemiyorum sen kendin yapacaksan yapmaya başla yavaş yavaş
Glsmuyrr Talhaannesi bende 36. Haftadayim halıları yıkamaya verdim hafta sonu temizliğe başlıcam inşallah son haftalarda her an herşey olabilir 🐣🐣😃
1yildirim Haftadayım. Dün ve bugün yardımcı abla geldi. İki tam gün temizlik yapıldı. Annem de geldi düzenleme yaptık baya. Duvarlar, camlar, koltuklar, avizeler, kapılar, dolaplar (iç dış) silindi. Halılar yıkamaya verildi ve geldi ama henüz sermedim. Nolur nolmaz bebek erken gelir temizlik işini bitirelim dedik… 🌸 Yapacak olanlara kolay gelsin. 🙏🏻🧿
Halime_Ciner01 Talhaannesi 36haftalik hamileyim tek tek kendim yapıyorum ne olur ne olmaz diye başladım en son salonu temizlerim dedim hali koltuk klima temizliği olacağı için
bebegim_28 Talhaannesi 32 33 de mutfak dolaplarımı ve koltuklarımı temizledim halıları yıkamaya gönderdim biraz dinlendim geçen hafta sonu 35 haftaya girdiğim günde cam perde temizliğini yaptım 2 gün kendime gelemedim yorgunluktan şimdi 2 3 güne bir sil süpür temizlik yapıyorum ben çok ağırlaştım iyi ki çok geçe kalmamışım çok bekleme bitir kafan rahat etsin