Zerrin3yanteri Monnarosaa kasıklarıma giriyor böyle adet sancısı gibi. Kalçaya ve belime de yürüyüş falan yaptıktan sonra giriyor. Bebişinizin kilosu kaçtı peki?
Zerrin3yanteri Monnarosaa bu pazartesi gittim ben de 36 idi. 3400 gram geldi. Biraz iri dedi bana da. Bu da normal doğumu etkiler diye korkuyorum. Hayırlısı olsun tabii öncelik o.
Zeeeynepp Zerrin3yanteri hem bebegimin kilosu var hem ben açıkçası normal doğumdan korkuyorum.biraz istekli oldu anlayacağınız açılmam 2 sn ama kasılmalarım ve nst3 de ağrım yüzlerde cikiyo yani minik kız beklemiyor
Zeeeynepp Gzde_96 inşallah ya ciğer geliştirici falan yapıldı ama en korktuğum şey küvete girmesi 36+3 de 3600 du kilosu şimdi 37+2 de gelecek bakalım inşallah sağlıkla gelsinler 🤲
Gzde_96 Zeeeynepp 36+3 te banada 3.600 dedi kilosuna iri bir bebek güçleri kuvvetleri yerinde olur insallah kuzucukların 🙏🏻
Monnarosaa Zerrin3yanteri haftasına göre iriymiş sizin ama benimde sanırım 3-4 gün geri haftasına göre. Normalde bizde ileriden gidiyorduk 33. Haftada kilo almadı geriledik o yüzden
Zerrin3yanteri Monnarosaa evet biraz iri dedi şimdilik sorun yok dedi ama bakalım. Hep bir hafta önden gidiyordu kilosu.
Bal1407 Meva-annesi bende 37 +1 de gitmstm hic çatı muanesi falan demedi iki hafta sonra gel dedi bitek