Serap2 Kızlar dün bir arkadaş post açmıştı ben kaybettim erkek beklerken doğumda kız çıkmıştı kimdi o?? Veya başına buna benzer bişey gelen varmı
Epifenomen Serap2 ay rüyalarıma girdi benim de ya, komşum da doğumuna 2 hafta kala hep kız demişler,detaylı vs dahil üç farklı doktor demiş. Doğumu başka hastanede yapmış doğumdan 2 hafta önce bu erkek demişler erkek doğmuş🙊
Sermec27 Serap2 bence o binde bir olan bir ihtimal belki de kadın detaylı ultrasona girmedi ya da bebeği hep kapattı kendini doktorda kordonu pipi sandı ben doktor iyiyse ve tecrübeliyse eger böyle durumların olacagını pek sanmam dediğim gibi 1000 de 1 🙂
Xxz Serap2 ay bende herşeyi pembe aldım. Bu saatten sonra mağazalarda kabul etmez etiketleri koptu yıkandı eyvaah. Ama bana yüzde yüz kız dedi doktor o yüzden endişe etmiyim 😀😀😀
MehZey Epifenomen anneme de öyle oldu 9 ay boyunca kız dediler doğuracağı gün erkek demişler annem herşeyi kız çeyizi aldı pembeli pembeli hala da diyor doğumdan önce bana erkek demeselerdi ben erkek çocuğu kabul etmezdim diyor 😂😂
Epifenomen MehZey sırf bunun için bile sezaryen olacaksa spinal sezaryen olunur 😄 kendim görmem lazım 🙈 pembe pembe büyümüştür ne olacak ahaha Allahım kendimi kızıma çok hazırladım umarım başımıza gelmez Allah hepimize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin💕
MehZey Epifenomen amin insaAllah annem de sezeryan oldu ama onu uyuttular o yuzden kabul etmezdim o bebeği diyordu 😀
Serap2 Epifenomen aynen başıma sezeryande böyle bişey gelse ömür boyu şüphe kalır içimde başkasının çocuğunumu verdiler diye
MiniKaya Serap2 canım bana etrafım hep kız dedi 23. E kadar net öğrenemedik doktor detaylıda erkek diyince şaşırdım 😀 ama cinsel organını gördüm yani 😀 sonra kendi doktorumda erkek dedi en son 32. Haftada gittim kontrole doktorum muayene ederken yine bizimki açtı bacaklarını gösterdi cinsel organını 😀 eğer anne görüyorsa muayenelerde aklında şüphe kalmaz heralde 😀
NeslihannK Serap2 Ay ciddimisin 🤭🤭🤭 Ben 28. haftaya kadar kiz biliyodum ilk oğluma hamileyken 29. Haftada doktorun acil doğuma girmesiyle başka bi doktora muayene oldum erkek olduğunu söylemişti hayatımızın şokunu yaşamıştık detayli yaptirmamistim o zaman 😂😂 Ama doğumda olması daha da büyük şok 🤦🏻♀️
Hazalmelis Serap2 yılllarrrr önce tam 29 yıl önce benm annemede benm için erkek demişler bana ben olmuşum😂 şuan hala bu teknolojiler ile hala aynı yanlışlığı yapıyor olmaları şaka gibi.