Zynp96 Normal beklerken 2 gün önce sezeryan oldum spinal anestezi ile❤ ilk ameliyathaneye girdiğimde çok korktum ama doğumdan korkucak hiçbişey yokmuş gerçekten herkes diyordu inanmıyordum ağrı, acı hissetmiyorsun sadece çekistirmeleri hissediyorsun oda acımıyor zaten benim için asıl zor olan doğumdan sonraki ilk ayağa kalkıştı🤯 hemşire zorla kalkcaksin yapmak zorundasın diyerek beni kaldırdı ama benim canım çok yandığı için kendim hazır olunca kalkicagimi söyledim hemşireyi gonderdim 10 dakika sonra kendimi hazırlayıp kalktım ve kolay oldu zorla asla kalkma kendini hazır hissedince kalk mecburiyetten değil de keyfin istediği için kalk yani sonraki zor olan gaz sancisiydi taburcu olana kadar tuvalete çıkamadım en son hastaneden çıkmadan lavman yaptılar oda rahatlattı beni geçirdi sancımı🙏🏻 sonra bebeği kesinlikle hep yan yatırmalısın ben bilmiyordum hep sırt üstü yatırıyordum ama bebeklerin ilk 48 saat kusmuk yutma ihtimali varmış ve ben öyle yatirdigim icin bebeğim kusmugunu yuttu nefesi kesildi hemen yenidoğan ünitesine götürüp midesini yıkadılar 2 saat sonra yanıma geri geldi çok şükür ama çok korkulu bi süreçti benim için buna çok dikkat et o yüzden ❤❤ aklıma gelenler bukadar merak ettiğin bişey varsa cevaplarım daha bende çok tazeyim😂😂😂