Kdrpkts Merhaba kizlar bugün 28+0 haftalık olduk kontrole gittik bugün doktor bebek kilosunu 1058 Gr herşey çok şükür normal dedi ama yine de kilosu bana az gibi geldi siizn bu haftalarda kaç kiloydu
Esraaelisa1 Kdrpkts 31. Hafta da 2000 kg , 34. Haftada 2500 kg 36 +2 de 3000 kg şuan 36+4 olduk son haftalarda hızlı kilo alacaksın canım merak etme🙏🧿
Ayseyaren19 28.haftamda 1350 gramdı ama her bebek aynı olacak değil doktor olumsuz bişey söylemediyse düşünmeyin takılmayın bu konuya
Kdrpkts Ayseyaren19 çok şükür gelişimi normal dedi ama kilo olarak az geldi bana ama her bebek aynı değil dediğiniz gibi
ipek-smr Ultrason cihazlarına göre değişkenlik verebiliyor bi de zaten 500 gram eksi artı oynama şeyi var bence kilosu iyi normal doktorunuz normal herşey demişse kafanıza pek takmayın
Omrgzmglr Kdrpkts valla bol bol hamur işi tatlı döner et ne ararsan 😀tatbiki sağlıklıda ama canım onlarıda çok istıyor tutamıyorum kendimi
Kdrpkts Esraaelisa1 aslinfa bende çok acikiyorum ama kilo alırım diye tutuyorum kendimi. Aslında şeytan diyor sal kendini gitsin😊
Esraaelisa1 Kdrpkts Canım kilo verirsin doğumdan sonra bebeğinin sağlığı önemli 36+4 olduk 12 kilo aldım ben 😂