elfelendor Merhaba ateş ölçer alacağım fakat fiyat olarak çok fark var. Temassız ateş ölçerlerde çok uyguna da çok pahalıya da var. benim merak ettiğim en doğru hangisi ölçer ? kulak içi olan ödenecek fiyat farkına değer mi
ozgeya elfelendor en doğru ölçümü koltukaltı klasik ateş ölçerler yapıyor. Bizde hem temassız hem koltukaltı var ama temassızı kullanmıyoruz desek yeri. Temassıza göre koltukaltının kullanımı daha zorlayıcı olabiliyor ama en güzeli de o.
Epifenomen elfelendor temassızlar kullanışlı değil, koltuk altı en doğru ölçeni canım. Biz kendimiz için de koltuk altı kullanıyoruz. Kulaktan ölçenler de iyi diyorlar ama orta kulak iltihabı olduğunda karıştırabiliyormuş.
gokella elfelendor kulak içi çok zormuş bebeklerde kullanımı o yüzden ben temassız olan ateşölçerden aldım kullanımı daha rahat olur diye düşünüyorum
Epifenomen Betim braun prt 1000 aldık memnunum3 aydır kendimize kullanıyoruz onu da 😌 2000 olan modeli de güzel
pptya01 Koltuk altı çok zor. Kızım hastalandı emin olamadık diğerine denemek istedik savaş verdik onu koltuk altına koymak için