Babymm Sizde benim gibi hemen yoruluyormusunuz? Hiç iş yapasım gelmiyor sürekli oturayım yatayım istiyorum
Merveerhannn Babymm hep yatmak istiyorum, hiç elimi kolumu kaldırcak halim yok. Aslında aklımda okadar çok iş var, ve okadar çok yapmak istiyorumki ama kalkamıyorum.. ayrıca bacaklarım çok ağrıyor.
Babymm Esya21 bende öyle acıktım ona bile kalamıyorum su sadece yanımda bismillah deyip kalkmam lazım ikili teste ben zaman gideceksiniz
Babymm Merveerhannn bacaklarım değilde benim göğüsler cok hassaslaştı oğlum oynarken yatarken değiyo bazen canım acıyo anlamadım niye sizde de aynı mi
Esya21 Babymm ben mecbur kalktım iki çocuk var yatmak çok lüks geliyo ikili test 12 13 haftalık yaparım
Merveerhannn Babymm gögüs hassasiyeti var evet ama çok fazla değil. kişiden kişiye değişiyor hassasiyetler sanırım. Mesela bende hiç mide bulanması tiksinme vs olmadı. Tansiyonum düşük hep 9 4 , 10 4 falan.
Babymm Merveerhannn tansiyon ölçmüyorum psikolojim bozuluyor tuzlu seyler yenmeniz gerek bende de bulantı geçen hafta çok oldu şuan yok