Minnak_annesi34 Bir_Prenses_Annesi 9 haftada zaten imkanı yok 1 bucuk gram ve 26 mm ilk olunca oyle sanılıyor ama ikinci gebeklikte bile 16 hafta da ancak hissediliyor 😊
Bir_Prenses_Annesi Minnak_annesi34 Rahimde sürekli kıpırtı oluodu ben ona yoruodum 😂doktora söledim olabilir dedi simdi direk kendisini hissettirio saolsun 🥰
pptya01 Benim bu 2. Hamileliğim. Kızımfa 17. Haftada tık diye bişi hissetmiştim bunda 19. Haftamdayım bugün hissettim daha. Ama bigün hamile değilken uzanıyoken karnımda kıpırtı oldu kendi kendime gülmüştüm bebek gibi yani gaz ile bebek karışabiliyor
Mervetosunn Seva_sevaaaa yok hissediyorsun atan yere elinle dokunur beklersem elle de hissedebilirsin belki 🥰 gözle görülemeyebilir
Seva_sevaaaa Bir_Prenses_Annesi maşallah 😍😍🧿🧿🧿 bende 13 haftayım acaba ilk nasıl hiss edicem diye aşırı merak ediyorum
Bir_Prenses_Annesi Seva_sevaaaa Bende çok merak ediodum herqün araştırıyodum buqün nasıl oldu neyi qelisti die farklı bi duyqu qercekten 🙈
Minnak_annesi34 Seva_sevaaaa ben 18+3 de hissettim 20 de ufak tekme yedim zamanla uyandıracak bile sizi hazir olun 27 haftamda tekmeyle uyanıyordum artik şimdi de kollarımda kucuk bir kiz oldu yürüyor az az konuşuyor annelik cok güzel rabbim herkese nasip etsin🥰🥰🥰🥰
Bir_Prenses_Annesi Minnak_annesi34 24+4′teyiz suan çok qüzell hissettirio kendini tam ben uyuyacakken o uyanıo pıtır pıtır oynuo 2 hafta önden qidio ve masallah çok hareketli doktorum da sölüo çok hareketli 2 senenin acısını cıkartıo die hayırlısıyla saq salim bir kucaqımıza almak nasip olsa 🤲🏻🥰
Yalinamir Seva_sevaaaa yok karın guruldamasına hiç benzemiyor😂karnında kalp atışını hissettiğini düşün ona benziyor diyebilrim
bahar95 Esoo0698 haftamız aynıymış cnm ilk önce balık yüzüyomuş gibi hissediyordum şimdi çok net hissediyorum 😉😉😉 geceler uyayamiyorum şimdiden
Minnak_annesi34 Bir_Prenses_Annesi 24 tamam ozaman yolun yarisina gelmissin insallah en kisa zamanda alirsin canim😇😇😇