Reyyan34 [url=https://hizliresim.com/ZbdYjA] Kızlar var mı bizim gibi hokka burunlu😁😁 şaka bi yana bu kadr büyük mü olur doğunca 🤔😅
Laylaaaa121212 Reyyan34 bziim tanıdığında böyleydi minicik burnu var suan cocugunun🙈 bence bu ultrasonlarda böyle oluyor ❤️❤️
deniiizz Reyyan34 ultrasonda dudak ve burun büyük görünüyor sıvı içinde oldukları için sanırım ama doğunca küçücük gelir gözüne merak etme annesi 😊
Karadeniz61 Reyyan34 ayyyy ne güldüm yaa ne alemsiniz😂 bende 10. Haftamdayım benim ve anne tarafım küçük burunlu, bebeğim nasıl olcak diye merak ediyorum bende🙈 sağlık tabiki önemli ama insan gene de şey yapıyo😬😬
esraizmirli Reyyan34 çok yakından ya o yüzden öyledir küçücüktür annesi onun burnu🥰 bu arada Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin☺️
Reyyan34 Karadeniz61 eşimin burnu düşük biraz benim😅😅 oğlumun minicik burnu var ama belli ilerde ona benzicek düşük biraz 2 yaşında şuan henüz 😅🥰
miskiamber Reyyan34 Aynı şeyi bende düşünmüştüm bebişim için ama ultrasonda öyle görünüyordur heralde 😂
MeLy90 Yeğenimin burnu da ağzı da kocamandı. Hatta ben şakasına estetik parasını hazırla abi falan diyordum:) bir doğdu minnacık her yeri. Zaten normal bebeklerin burnu büyük oluyormuş.
ipekipek Benimkininde kulakları kocaman :D doktora sordum ama ben detaylıda ölçtü. Yok yok görüntüde öyle görünüyor ufacık kulakları kepçe değil demişti :D