Pandayavrusu13 Cigdembakar Allah ol der ve olur … Çok duygulandım Allah sizlere bagislasin sizlere hayırlı evlat kılsın inşallah benimde kızım olucak ve ilk hamileligim …👶🏻😘Allahım anlak babalı sağlıklı büyütsün
Cigdembakar Pandayavrusu13 allah razı olsun sizede hayırlısyla zamanında sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah🤗
Melegim35 Cigdembakar Rabbim sağlıkla mutlu günlerini görmeyi nasip etsin🙏🏼 Benimde 2 düşüğüm var hikayemin sonu sizin gbi mutlu biter inşallah🙏🏼💓
Cigdembakar Melegim35rabbim siZlerede nasip etsin inşallah ozamn hikayenizin en güzel kısmı başlar🙏🏻♥️
Asaaaafff Cigdembakar maşallah gerçekten rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş Allah ikinizede sağlıklı ömürler nasip etsin❤️
Hardcandy Ah yaa cok guzel, bende cok benzer yollardan gectim, su an yine 33.haftadayiz nolur dua edin bizimkide mutlu sonla bitsin bu kez 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️
acemiii Cigdembakar Maşallah Allah kavuşturmuş darısı tüm isteyenlere olsun 🙏🏻 Mutluluğunuz çok güzel 💐
Wonderanne Cigdembakar Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗 temmuzda mi doğdu biz 12 temmuzda doğduk nasıl bebişin gelişimi durumu bizim gaz kolik ve ataklarla başımız dertte 14.hafta atağına erken girdik sanırım 🤦
Cigdembakar Wonderanne 17 temmuzda doğdu benm kızımda kolik 🤦🏼♀️ Gelişimi çok şükğr iyi ama sürekli mızmız😣
ipek-smr Cigdembakar çok duygulandım okurken allah size bağışlasın acısını göstermesin 🙏🏻😍benim de çok az bi zamanım kaldı ben de kız bebek bekliyorum ve o kadar heyecanlıyımki bu 30 gün nasıl geçecek bilmiyorum 🤷🏼♀️
Cigdembakar ipek-smr allah razı olsun🙏🏻 Son zamanlar hiç geçmiyor malesef ama sağlıcakla gelsnde ozman zaman çabuk geçiyor🤗
Duygud 123alpseda merhaba bende geçen sene 32 haftalıkken kalbi durduğu için karnımda bebegimi kaybettim su an bende 12 haftalık hamileyim aynı durumdayız insllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
123alpseda Duygud inşallah canım hayırlısıyla 🙏🏻takip edelim birbirimizi şuan ne ilaç kullanıyorsun bebek için bir sebep bulundumu
Cigdembakar merve0128 sizinde başınız saolsun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasn bizlerede birdaha göstermesin sağsalim alın inşallah kızınızı kucağınıza🥰🙏🏻
Cigdembakar Sermec27 teşekkür ederim rabbim kısa zamanda sizinde zorlu yolunuzu çiçeklendirsin inşallah 🙏🏻
Cigdembakar Mugee09 zamanında sağsalim gelsin inşallah oğlunuz🙏🏻 İnsan hep tedirgin oluyor malesef hatta kucağına alınca bi afallıyo insan ben kndimi hep rüyada sanmıştm 🙈😍
Cigdembakar Simya çok iyi anlıyorum seni ama stres çok etkiliyo rahat olmgğzel düşün güzel olsun konuş bebeğinle eminim kendine sıcacık bir köşe bulup sana sımsıkı tutunmuştur🤗 sağlıcakla zamanında kucağına alman dileğiyle🙏🏻