flowers Guzel anne ve anne adaylar; nohut battaniyeden tutun mama sandalyesine agiz mendiline kadar hepsi internet sitesinde var a101 in hic bosuna kosturmayin 6,90 kargo ucreti var ama olsun stok varken alin kosturmayin hic bulamayanlar icin ❤️🤲
3evlat1anne flowers uygulamayı indirdim ama hiç bir ürün görünmüyor almak için ürünler gelmeden önceden mi giriş yapmak lazım Acaba
Msydn6 flowers bende dünden beri bakıyorum bi türlü göremedim net sitesinde nereden baktınız tam olarak 😕
flowers Mybabyizmir ayni markayi internette baktim 42 tl diyordu en kotu iade ederim fisi ile geliyor canm ole dusundum
Gizemlimmio flowers Ben aldım ürünlerini gayet de memnun kaldım. Nohut battaniye de güzel içiniz rahat sipariş verebilirsiniz bence 😌
flowers 3evlat1anne uygulamadan degilde normal web den denermisiniz ben iki saat once aldim hepsini gözüküyordu
Eliffcyhn flowers ha evet bulduummm sitesinden hepsi var 😍 alanlar varmı memnun musunuz battaniye falan
flowers Eliffcyhn bende vaoov muthis bir kalite beklemek zaten hata 19 tl battaniye 7 tl 5 tane agiz mendili yani orta kalitedir diye dusunuyorum ben :) ama herkesinde kesesine uyuyor iyiki hersey pahali degil 🤲🥰
flowers sinber hadi ya kuculduler mi en kotu disarda kullan at yaparim gidip degismeye degmez 7 tl . Gidene kdr 10 lira benzin yakarim😂
sinber flowers kare olan mendiller yuvarlağa yakın garip adı koyulmamış şekle girdi desem yeridir 😂😂 ben de öyle yapmayı düşünüyorum
flowers sinber tuhh ya napalim artik ben e bebekten de aldim 5 li agiz mendili ordakilere iyi diyorlar pamuklu sizde bakin isterseniz