Nesalihan Kızlar 17+2 deyim bugün sağlık ocağındaki o kantar gibi tartıda 66 kilo 400 gr çıktım 8 kilo almışım çok değil mi geri vercek miyiiiz verir miyiz
ecembugra53 Nesalihan cok aldın canım ya aman daha gebeliğin basındasın hamur işi tatlı şekerden uzak dur
Fatem Nesalihan bende bugun 18+0 haftaliğim ve 6kilo almışım. Normaldede kilolu biriyim insallah sonradan veririz🙄
Nesalihan cgelmas bilmiyorum ki abartılı bir şey yemiyorum abur cubur tatlı olsun normal öğünlerimin bir tık fazlasını yiyorum
cgelmas Nesalihan 20 haftalığım 2 kg almışım🙂 dikkat etmeye çalışıyorum. Porsiyonlarınız mı büyük acaba ?
minikcasper Nesalihan dikkatli gitmeliyiz ben 17 haftalıkken 2.5 kilo almıştım zaten ne olduysa o 17den sonra oldu 😂😂 patladı gitttiiiiiii 27 haftam bitmek üzere ve 10 kilo 💃💃💃💃
Nida_Y Nesalihan yani illaki geri verirsiniz ama çoook almışsınız bunun 40. Haftası var daha canınıza sağlığınıza bedeninize yazık
Srzrk Nesalihan Çok almışsın canım. Doktorun bu konuda tavsiyelerde bulunabilir belki bir konuş istersen.
Babyy1S Nesalihan son aylarda almaya başlicaksınız şuan aldığınız size yarıyor biraz daha dikkat edin yediğinize 32 haftalğm 14 kilo aldm fakat 43 ile hamile kaldm alsamda sorun değildi ama sizin doğuma daha çok var