MukaddesTan fatmayildizkahveci5561 30+5 teyim hala geçmedi benim kişiden kişiye göre değişir bulantı durumu o geçer diyenlere bakma sen
derindoruk fatmayildizkahveci5561 15. Haftadaym ılk zamanlar cok kotuydu simdi sadece sabahları oluyor elden gelen hiç bişey yok cekıcez🙂
Busra_35 fatmayildizkahveci5561 16+3 üm önceki kadar olmasa da hâlâ daha tam geçmiş değil 😕 Bence de kişiye göre değişiyor..Allah yardımcımız olsun 🌿
Nesomer fatmayildizkahveci5561 ben 20 haftalığım hala bulanıyor hala ara ara kusuyorum. Tamamen bitmiyor ama ilk zamanlara göre azalıyor. Geceleri çubuk kraker ye kitap oku oyun oyna en güzeli.
Dijle Kizlar enfeksiyonum wardi ve ilaç kullanmstim bugünde sumuksu afedersinz sarı bise geldi doktoruna sordum içindeki enfeksiyonu atiosn normal dedi sizdede oldumu acaba
Cansurella Dijle canım benden de geliyor enfeksiyon o iste fitil kullandım ben erken dogum riski diyorlar bol su icmeyi asla unutma bende korkuyorum ama elimden hic bise gelmiyor
Retina fatmayildizkahveci5561 benimde çok kötüydü çok şükür 12 hafta gibi bitti yeniden doğmuş gibi olmuştum.inşallah geçer uzun sürüyor diyenlerin sayısı daha az gibi bu açıdan bak😉
Deletedmom67 fatmayildizkahveci5561 benim kurtarıcım zofer olmuştu cnm . Doktorum yazmıştı tabkide.hala daha arada bulandıkca iciyorum 😊
Cansurella fatmayildizkahveci5561 kuzummm ben neler cektim tam 12 kılo verdim ilk dört ay yapacak hic bise yok maalesef ne yapsan ne etsen hepsi bos beyaz leblebi yedim cubuk kraker hepsini denedim yok yok yok her kustugumda bebeğim sen iyi ol ben kusarım diyebildim sadece 27 +3 suan benim ıkı aydır hıc bir sekilde kusmam yok cok sukurrrrr
Dijle Cansurella ama bi kere geldi cnm benden oda ilaçtan sonra doktor da şey demsti enfeksiyonunu atmssn dedi cnm inşallah seninde geçer seninki surekli mi gelio
Dijle Üzülme cnm benm yaşadıklarımı bilsen kanmi gormedm kahwerengi lekemi gormedm herşeyi gördüm kurban olduğum rabbim yeterki dilesin istesin hiç bise engel olamaz kurban olduğum rabbimin sayesinde
Nesomer fatmayildizkahveci5561 ben 21 oldum bulantımda kusmamda kesildi bazen kokulardan olabiliyor ama artık yaz geldi sayılır çık dışarda dolaş temiz hava al 😍😘