Berrunisaninannesi_2017 Merrvvee ben öyleydim berbat geçti diyebilirim şükür geçti 18+ 6 oldum yaklaşık 15. Haftaya kadar sürecek kokulara karşı duyarlılığım halsizlik bulantı hepsini yaşadım İnan pek yapılacak birşey yok tuzlu şeyler ye bulantın için aç kalma bol bol uzan yat dinlen
mombursamom Merrvvee ahhh aaaah :( benimde 7.haftada basladı hala devam ediyor 2 haftadr mahvoldum :( hic birsey fayda etmiyo. Bulantı ilacıda kullanıyorum ama ne yazık ki bir çaresini bulamadım. 🙄
Sen1meleksin Merrvvee valla bulantı kelimesi bile beni o zamanlarıma götürüyor o kadar zor gecirdimki bende cok şükür bitti inşaaallah seninde bi an önce biter ben prilam dr ile baş ettim ancak onu al derim sanada başka bişey geçirmiyo bastırıyor biraz
A-F-B doktora görün sana bulantı ilacı verir merak etme bende cok cektim bulantıdan kusmadan yemek yiyemiyordum sadece salatalık tuzlayıp yiyordum yada cubuk kraker yiyordum ama gecti sükür
Merrvvee Söyledim doktoruma ama çok bulantım olmadığını söyledi genelde sabah birde yatarken oluyor sadece vitamin verdi alışkın olmadigim bi durum nasıl geçecek bilmiyorum sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil aslında :))