İyice moralim bozulmaya başladı hamileliğimin başından beri kronik hale gelen idrar yolu enfeksiyonu ve sarı akıntım var ne denediysek geçmedi doktor en son fizyolojik akıntıbuncailaca geçerdi dedi.3 ay kadar önce vajinal varis oluşup ağrı yapmaya başladı doktor bakıp teşhiş koydu ama yapacak bir şey yoktu neyse sıra doğum şeklini belirlemeye gelmişti geçmişte vajinismus tedavisi olduğumu söyleyince normal doğurtmayı hem varisten dolayı hem de geçmişimden dolayı tavsiye etmedi sonra kendisi hastaneden ayrıldı başka doktora başladım o da aynı görüşte hatta 15 gün kaldı doğuma.Şu son kontrol sonrasında farkettim ki özel bölgem üzerinde ağızdaki aftlara benzer yaralar çıkmış ve ben kaşıntıdan ölüyorum siğil midir genital uçuk mudur bilmiyorum gecem gündüzüm o oldu varisim şişip kasığıma kadar ilerledi onun ağrısı bir yandan kaşıntısı bir yandan bu sefer gittiğimde bir de yara göstermekten çekiniyorum bunun da alt tarafıyla derdi bitmedi diyip güler mi acaba ? Çünkü eşime bahsettiğimde aşkım sen nazara mı geldin ne oldu hamile kaldığından beri genital bölge sıkıntısı çekiyorsun dedi onun bile dikkatini çekmiş bağışıklıkla mı ilgilidir bu sıkıntılar doktora bu sıkıntı mı da mutlaka söyleyeceğim ama çok çekiniyorum nedense her seferinde başka bir şey çıkıyor