Cngul DiplomaliEvHanimi canım birşey sorcam eski yazdıklarına denk geldinde rahim duvarım kalinlastimi hamile kalmissin estrofem lemi kalınlaştı birde ondan sonra gebelik doğal yollami oldu
DiplomaliEvHanimi Cngul ben iki ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ayda kist oluştu ben de 3 ay kullanmadım bıraktım Bir 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür 😊
Cngul DiplomaliEvHanimi benim bir kaybım var ama kalamıyorum rahim duvarı incelik oluşmuş artık strestenmi toplayamadi bilemedim çok korkuyorum kalamicam diye bu gidiste onu gosteriyor cunki yumurtalıklar gelişiyor istediği ölçüye ama olmuyor
Zeynepekr Kubraadmr us polo anne bebek bakım çantasını tercih ettim , büyük ve kullanışlı duruyor alt değiştirme matı kirli bez çantası ve askı aparatları da var
DiplomaliEvHanimi Cngul İnan tam bir sene sonra oldu benimki kürtajdan ben de çok stres yaptım ama demek ki vardır bir zamanı Allah’ım hakeden herkese nasip etsin
Cngul DiplomaliEvHanimi seninde görünce rahim duvarını ondan soruyum ümitlerini yitirmistim demekki zamanı varmış
Yaprakk Kubraadmr elele babynin geniş olan çantasını trendyıl indirimden aldım , 130 liraya aldım şu an 190’lira çok memnunum kocaman