DiplomaliEvHanimi Kubraadmr ebebekden babymom lacivert canta almistim 2 rengi var bide grisi indirimdeydi 69.90 di simdi 139.90 olmus ama bayaa geniss cok ii yorumlari var bebegim yasina girdi hala herseyi sigiyo die YouTube de falan tavsiye ederim 😊
Elmaveannesi Kubraadmr https://imgyukle.com/i/5wQJ38 Ben bunu aldim. Suan indirmde. Hem bavuk gibi değil cok guzel ve kaliteli duruyor bence
19231923 Kubraadmr trendyoldan aldım indirimdeydi payetli olanlardan gayet kaliteli ve kullanışlı duruyor ☺️
dearmom DiplomaliEvHanimi merhaba bu çanta yılın hangi döneminde indirime girmişti siz aldığınızda hatırlıyor musunuz 😇
Kubraadmr Tugce1803 bende favorilerime ekledim canım kararsız kaldım siyah Rengi yok diye kararsız kalmıştım
Tugce1803 Kubraadmr Lacivert rengi de çok güzel. 7 gözü var, içi çok geniş 2 yıl garantili ve 1 günde geldi☺️İndirimde 117 liraya aldım
Ozdmrkbraa Kubraadmr Yoyko Assorti Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Mavi aldım ben daha kullanmadım ama çok beğendim çok geniş ve çok kaliteli
Ozdmrkbraa Ozdmrkbraa https://images.app.goo.gl/cRhCBoHY9E5Xn8Eg6 bundan aldım canım indirimde aldım ben 150₺ ye
Sen1meleksin Kubraadmr bende tam ona bakıyordum hepsi buradadan alcam ama trendyola bakmıştım hemen hemen aynı modeller var ordada sipariş vercem alınca yazarım☺️
likapaa53 Yoyko mocca anne bebek çantası aldım hepsiburada indirimlerinden 149.90 tlye 🤗 çok şık içinde alt değiştirme bezide vardı kaliteli bir çanta termos bölümü var ve içinde bir çok kurtarıcı gözü var memnun kaldım😍
Kubraadmr likapaa53 evet canım sepette 25 TL indirimimde var aslında onu almayı düşündüm çok kaliteli duruyor
Deletedmom54 Kubraadmr Yuksek fiyatlı yoyko mocca siyah çanta hosuma gitti . 180 tl düşük fiyat a101 e gelen fisher price iyi 60 tl
fatosd84 Kubraadmr hepsi buradan aldım bende çok güzel 76 liraya almıştım siyah geniş 2 hafta oldu alalı
birbuketgunluk Ben babyeyes lancel modelinin düz siyah olanını aldım. Ağzı komple açılanları sevmiyorum klask sırt çantası gibi istedim, mağazalarda daha pahalıydı trendyoldan aldım ben de