Deletedmom05 Kızlar şimdi kontrolden çıktık. 15 günde 95 gram almış... doktor bişey demedi ama bana çok az geliyor.. toplam kilosu 1.370 sizler ne durumdasınız.
Elif4334 Deletedmom05 35. Haftada 1700 gr doğdu kızım kilosuna takma sağlıklı diyosa doktorun korkmana gerek yok
Zeytininpeyniri Deletedmom05 benimde 29. Haftada 1.300 du asıl kilo almaya şimdiden sonra başlar cnm saglikliysa sıkıntı etme
Keriminmutluannesi Deletedmom05 önemli olan sağlıklı olması canim takma kafaya benimki 28 ci haftasında 1.800 grdi o zmaandan 2 hafta önde gidiyoruz😐
Zhram Bizde 30+6 haftadayız dün kontrole gittik kilosu 1700 🤗 bence önemli olan sağlıklı olması bı sıkıntı olsaydı doktorun söylerdi
Deletedmom05 Elif4334 Ya çok kiloda gözüm yok zaten cnm . Sağlıklı olsun kilo çok iyi birşey değil zaten de ilk çocuk bakıp bakamyacgmdam korkuyorum 😞
Elif4334 Deletedmom05 ben de çok korkardım ama 1 hafta hastanede anne uyum odasında kimse yokken kendi başıma baktım o küçücük haliyle ben baktıysam herkes bakar 😌
Deletedmom05 HicranKzn Yok demedi normal diyor yaa. Her iki hafta da 95 gram alırsa vay halimize . Prematüre’nin başını biz çekeriz😂
Deletedmom05 Keriminmutluannesi Tabi cnm sağlık sorunu olsaydı rabbim evlerden ırak😞😞 varsın 300 400 gram ufak olsun sağlık olsun.
Zamanlagelen Deletedmom05 28+1 de 1366 gramdi 25 haftada 700 gramdi 5 gun felan da geride gozukmustu ama sonraki gittigimde yani 28+1 de 1366 gram olmustu bence sizinkide gayet iyi bir donemde sabit olup bir donemde de ilerleyebiliyor kilo🙂
Deletedmom05 Zamanlagelen Evet kesinlikle katılıyorum cnm. Bi ara iyi almış diye sevinirken 27. Haftada birden almayı bıraktı. Sanırım diğer haftalara bakıcaz daha küçük demek için de erken olur sanırım. 2 ay var Doğuma.