melegegebe Halidemat merhaba ben bugunle tam 28 haftaym ama bitmeyen kanamam var iki gundur hastanedehm cok korkuyorum aglamaktan bir hal oldum dün kesilmis gibiydi bugun tekrar cogaldi ve cok akiyor cok korkuyorum ne yaoacagim cok caresizim
Halidemat melegegebe bazı kadınların Doğuma kadar kanaması olabiliyor korkma progestan verirler sana .Benim kanamam yoktu sancı ile Doğum oldu
Duru999 melegegebe kanin artmasiz size bagli. Cok agladikca strese giriyorsunuz ve artim oluyor. Kendinizi sakinlesdirin dua edin sakin olun goruceksiniz baya azalacak ve hatta tamamen kesilede bilir. Allah yardimciniz olsun amin🤲
melegegebe Duru999 insaAllah canim yaa soguk kanli olmaya calisiyorum ama bazen mümkün olmuyor Duru999 cok teseikur ederim dualariniz icin Rabbim dualarinizin kadsiligini sevap olarak versin umarim🤲♥️
Halidemat melegegebe Rabbim şifa versin canım hep dua et ben öyle yaptım insan umut arıyor Allahım sen bana vekilsin dedim sadece
2prensesannesi__ irembesra rqbbim yardımcın olsun. Bebeğini sağ salim kucağına alirsin insallah. Bizde 28 haftaligiz ne ağrım sızım var ne kanamam bi şekilde suyum gelmis ve farketmemisim bizde hastanede yatiyoruz. InsAllah sagsalim aliriz bebeklerinin kucagimiza
irembesra 2prensesannesi__ Dün doğum oldu bebeğim küvezde uyutuyorlar bugün beslemeye baslicaklarmis anne sütü verdim 😪 Çok küçük ama