minnie11 Ilknur74 standart beşikler için hazır modeller çok ama ben montessori yatak için yaptırdım. İnstagramda tasarımcıanne diye bir sayfadan
Defneada Ben instagramdan örgü olanlardan yaptırdım zubi bebe diye bir sayfadan. Zaten aldığım beşiğin içinden de çıktı.
isimsizbebek Busraveminisi1 merhaba, tam da aradığım kişisiniz 😂 bebeğim 8 aylık besiginin korumasını değiştirmem gerekiyor. LCW de gördüm ama 35×200 boyutunda..sizin besiginizin ölçüsü nedir? Beğendiniz mi?
Busraveminisi1 isimsizbebek yaa faydam olursa ne mutlu 😅🙈bizim beşiğin ölçüsü 60/120 idi ben beğendim gerçi çok aşırı kalın değildi ama iş görür
isimsizbebek Busraveminisi1 benim beşik de aynı ölçüde. Tüm kenarlari kaplıyor mu? Yani 4 kenar da kapanıyor mu? En önemlisi bu benim için. Kalınlığı değil ama 4 kenarın da.kapanmasini istiyorum 🥰♥️
isimsizbebek Busraveminisi1 ay çok teşekkür ederim inanın çok yardimci oldunuz. Son olarak aşağıdaki gorsellerden biri mi sizdeki de? Ona göre alacağım https://hizliresim.com/08TLC2
Busraveminisi1 isimsizbebek rica ederim ne demek🥰yok canım benimki bunlardan değil 3 ay evvel arabalı bir model almıştım😌
isimsizbebek Busraveminisi1 aaa üzüldüm 🙈🙈 korumanın ölçüsünü hatırlıyor musunuz peki? Benim gösterdiklerim 35×200 besigime olur mu diye düşünüyorum sadece. Hesaplamama göre iki tane almam gerekiyor sanırım 🤦🤦
Busraveminisi1 isimsizbebek benimkinin ölçüsünü hiç hatırlamıyorum canım ya ama bunlar 3 kenar sadece anlaşılan gösterdiklerin 🙈