Zeynepahmett GulistanErselKurtl canim bu arada erken doğum riskin var mıydı yoksa aniden geldi kuzucuk
GulistanErselKurtl Zeynepahmett Erken dogum riskim wardi ewet 3 gun hastaneye yatirdiklarinda 4 tane ciger gelistirici igne yaptilar zaten bu hamillegimde ignelerle duruyodum daha erken gelcekti zor dayandı yawrum
GulistanErselKurtl linamom1 Allah binlerce kez razi olsun rabbim kimseyi ewladiyla sınamasın sizide rabbim tek bi sanciyla kurtarsin😔🙏🙏
GulistanErselKurtl melegegebe Allah razı olsun canım durumu suanda stabil tahlillerimiz iyi çıktı ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem dedi doktorumuz
Enigma GulistanErselKurtl GulistanErselKurtl GulistanErselKurtl Allah bebeğinize güç ve şifa versin, saglık la yavruna kavustursun insallah. 🙏 🙏
GulistanErselKurtl Enigma Aminn canim Allah razi olsun rabbim sizleri de tek bi sanciyla kurtarsinn😔🙏
melegegebe GulistanErselKurtl insaAllsh bir sorun cikmsz Allah korusun . Benim de durmayan kanamam var suan 27+6 doktor durmasi lazim diyor 🥺durmazsa ☹️
34aysenur GulistanErselKurtl amin inşallah 🤲 moralinizi her zaman iyi tutun siz ne kadar iyi olursanız bebeğinizde o kadar iyi olacaktır buna emin olun
Halidemat GulistanErselKurtl canım dua et korkma ve inci candemir 760 gram ile hayata tutunmak kitabını oku gerçekten umut olur.🌸Ben de 28 haftalık Doğum yaptım 39 gündür küvezde benim yavrumda. Her şey güzel olacak sadece dua ve sabır ile.
Af_dmr GulistanErselKurtl amin amin canim evlat çok başka. Yasadigin duyguları bizzat yaşadım ve biliyorum. Rabbim senin kucağına alarak cikacaginiz gunu gostersin cnim benim.
Cnsuyakan GulistanErselKurtl Allahım insllh sağ salim kavusturur sizi gönlünü ferah tut cnm güçlü ol ki bebişin de güç alsın senden bol dua sabırla insllh evinize birlikte dönersiniz 🙏