kardelenKuzey Acil önerebileceğiniz etkili bebeğe emerken geçmeyen göğüs ucu kremi almam lazım deneyimleyenler yazabilir mi🥰
Cemrenur kardelenKuzey valla lansinoh aldım deneyeyim dedim çok çok katı bir yapısı var. O göğüs uci yaraliyken nasil yedirmeye calisicam bilemedim. Yaralı degilken bile zor dağıldı 🙄
Fatma370 Daha kullanmadım ama bugün başlayacağım tahinin üstünde biriken yağı çok öneriyorlar hem doğal bir yöntem gebe eğitiminde hemşiremde önerdi
Epifenomen denizali_ ben 36 haftadayım canım, 2 hsfta sonra sezaryen olacağım ve bugün kullanmaya başlayacağım. Doğumdan 2 hafta önce kullanmak etkisini artırır dedi doktor, bir de ayva çekirdeğini suda bekletp jel kıvamına getirince o da iyi geliyormuş
denizali_ Epifenomen hi anladım canım kaydettim söylediklerini teşekkür ederim doğal şeylerden yanayım hep daha iyi olur
MiniKaya kardelenKuzey ıncıa aldm bende hem içeriği temiz hem fiyatı uygundu lansınohta kullananlarda çok bi memnuniyet duymadm anlık acıyı alıyormuş sadece bakalm inşallah kullanmaya başlayınca iyi gelir 🤲🏼
Epifenomen denizali_ evet öyle gerçekten 😌 nen biriktirneyw başladım jel kıvamına gelmesi birkaç günü buluyor.