Merve1656 Merhaba arkadaşlar, bel ve kasıklarım da adet ağrısı gibi sancılar var 34+4um bilemedim bu yalancı sancılar mi yani normal mi bu haftalar da böyle ağrıların olması, ilk gebeliğim tecrübesizm biraz ☺️
Resmiye53 Merve1656 Günaydın benimde ilk gebeligim ve 37+6 yım asıl haftalık sancılar şimdi baslıyor yani öyle söylüyorlae:) siz endişelenmeyin belki üşütüyosunuz da anlamıyorda olabilirsiniz cok dikkat edin kendinize.. hepımıze hayırlı dogumlar nasıp olsun ınsallah🥰
Turtaliblog Merve1656 Al benden de o kadar. Yalancı sancı mı ne bilmiyorum panik oluyorum hemen. Benim de ilk gebeliğim 🤭
Jdiebsh Merve1656 boyle durumlarda cok siddetliyse bi ılık dus al eger geciyosa agrisi yalanci sancidir faydasi olmuyo artiyosa dogum sancisidir ☺
123321 Merve1656 Benimde ilk gebeliğim 34+4 haftalığım son günlerde aynı senin gibi şikayetlerim var bende bilmiyorum yalancı sancımı acaba diye doktora sormayı düşünüyorum
ecembugra53 Merve1656 sancıların başlamış olabilir canm cok normal bundan sonra artacak her hafta vücudun artık alıştırma yapıyor bunu unutma
buseyusuf27 Merve1656 yalancı dogum kasılmaları karnında sertlık hısedıyorsan bebek toplanmıs gbı bu yalancı kasılmadır adet sancısı olan da yalancı dogum sancısıdır. Aralıklı ve duzensızlerdir. fakat gunde 5den fazla kasılman oluyorsa bır doktora görün bnde oyleydım fakat doktora gttm nts grdım sancım cıktı doktor bu normal fakat dedı aralıksız duzenlı olursa hemen gel dedı ozman acılmaya yol acabılır etkem dogum olablr dedı tm dedm bol su ıc dınlen
Gulsen4224 Merve1656 canım daha erken kasılmalar felan olur bu ara ama yalancı sancı 37 de net başlıyor 🌺normal gebelik agrıları yalancı sancıda bilemeyenler ilk olanlar acaba doğum mu başladı diye korkuyor ama gerçek sancıyla arasında fark da var tabi 🤭🥰
Resmiye53 Gulsen4224 evet ben 37 haftadab gıdıyorum bugunde doktordaydım baslamıs dedi bundan sonrada daha da artar dedi haftalık sancıların cok normal
Merve1656 Gulsen4224 doktorum kasılmalar başlayabilir dediğinde 31 haftaliktim doğuma hazırlıyorms vücut kendini ilk defa duydum 37. Haftada yalancı sancılarn başladığını 😊