Evett artık bende doğrdumm diyenler kervanına katıldım 🤗
Benim doğumum biraz beklenmedik dışı ilerledi
Bebeğim 40′ıncı haftayı geçtiği için her gün kontrole gidiyor nst bağlanıyordum sonra o gün yani 12.10.2020 de kontrol amaçlı gittiğimde doktor artık yarışını verelim dedi ama ne belirti ne sancı hiçbiri yok
Yatışım yapıldı sonrasında alttan ilaç verdiler açılma ve sancı başlangıcı olması için, bende ilk yarım saat içinde başladı ağrılar ama dayanılcak gibi değil benle aynı anda başkasına verdiler ama onda tık yok 🤷🏻♀️
1 saat geçti 5 saat geçti 7 saat geçti derken ben artık çok fena oldum acılarım sancılarını kesilmiyor dinmiyor ama o arkadaşta hiç bişey yok ebe geldi muayne için alttan baktı 7 saatin sonunda yumuşamış dedi açılma yokmu dediğimde ise daha yeni yenş açılır dendi peki ben 7 saat boyunca ne çektim sadece yumuşama acısı mı?? Sancılarım sınırda inmiyor 5 sny sürüyo sonra tekrar acılar
En son dayanamadım hastaneden çıkışımı istedim evrak imzaladım özel hastanede gittiğim doktor vardı onu aradım hemen hastaneye geldi ekibin toplanması beklendi o sırada suyum patladı şarıl şarıl geliyo sonta takıldı bana ama taktıklarını hissetmedim bile o sancı ne kadar şiddetli geldiyse bana 😅
1 saat içinde ekip toplandı sezeryana alındım spinal anestezi oldum iğneyi de hissetmedim hemen acılarım dindi dünya benim oldu 🤗
Ve 5 dk içinde kızımın sesini duydum işte o zaman değer bu acılara dedim 🤭
Bebek alındıktan sonra titreme geldi ve kendimi tutamadım istemsizce nefes alamadım konuşamadım resmen. ondan hemen uyuttular ama amilyat haneden çıkarken gözlerim filan yavaş yavaş açılıyordu uyanınca ne ağrı ne sızı ne bulantı hiçbir sorun yaşamadım. Ertesi gün çıkışım da varili kızımı da aldım eve geldim yanımdan ayrılmak istemiyor habire koynumda uyumak emmek istiyor 🤗🤭🤭
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tarifsiz bir duygu 🙏🏻🧿
Sorusu olan varsa elimden geldiğince cevap veririm 🤗🙏🏻💞💞