Serpil20 Devlete randevu almak istiyorum ama detaylı ultrason olan fevlet hastaneleri hangisi istanbulda giden yazabilirmi?
Elifkzlcn Serpil20 Bakirkoy Sadi Konuktan direk perinatoliji doktoruna randev aldım 30 dkya yakin sürdü okdr tatlı ve sakin bir doktorki herseyi detayli inceledi anlattı icim cok rahatladi ama erken gitmisim 22 23 te bir daha gel garanti olsun bebek daha iyi kendini gosteriyor büyümüş olduğundan dedi 26 sinda tekrar randevum var mhrs den alicaksan eger 4ten sonra sistem yenileniyor hergün kontrol et inşallah sorunsuz iyi haberler alırsın sendr🤲
Deleted5544 araştırma hastanelerinde var. kadın dogumdan randevu alıyosunuz, onlar muayeneden sonra perinatoloji bölümünü açıyolar sonra oraya randevu alıp gidiyosunuz anadolu yakasında kartal araştırma ve marmara araştırmada var
Serpil20 Bana doktor bebek ultrason da bir hafta büyük dedi ve detaylı ultrasona gitmem için belirli iki hafta söyledi ama bebek suan benim 20 haftalık doktorun dediği tarihlerde 21-22 haftalık oluyor ve bir hafta büyük hesaplasam hadi 22-23 oluyor ve bu haftalık da detaylı girmek erken mi sizce
Elifkzlcn Inatcikisilik 17. Haftada detayli ultrason olmazki ben 19+6 da gittim doktor 21 22 haftada tekrar cagirdi bütün organları gelismis olur ve daha dogru ilerleriz diye bir yalnisiniz olmasin
Inatcikisilik Elifkzlcn yani boyle kesin konusmasak 😀 bisey vardi ki oldu yani olmaz die bisey yok istiosan her ay detayliya girersn sana kalms. Bazen mecburiyettn oluyo boyle seyler.