BaloglumM Bayanlar malum göbişler çıkıyor çıktıkca bazı seyleri yapmakta zorlanıyoruz ağda da sanki hamilelik ilerledikçe daha cok can acıtıyor biraz özel olucak ama sizler genital bölge temizliğınizi nasil yapıyorsunuz
DilanArven BaloglumM ben kendim hallediyordum ama 5 ve 6. Aydan sonra asagiyi gormek mumkum degil en iyisi kuaforde agda 😊
BaloglumM Berrin valla helal olsun ben göbekten hiçbirşey göremiyorum ağda da canimi yakiyor artik napicam bilmiyorum
Aysegulunlu BaloglumM jiletle aynadan bakarak yapiyorum gobusten gozukmuyor bisey artik Allah ne verdiyse😂😂
Deletedmom_879 Kizlar üstünü alsam alti kaliyo agdayada bi vakit bulup gidemedim hamam otu diyolar onu deneyen varmi🤔?
Mavileyla BaloglumM ya bence can acıtması herkeste farkli bende korktum can daha cok aciyor diye hiçte ağrımadı yada bazı kuaförlerin eli ağır )))
Mavileyla Gulstn agdadan sonrami yoksa jiletle alıncadamı sivilce çıkıyor. Benim agdadan sonra 2 gun oluyor sonra hemen geciyor sivilce. Agda en rahatı bence en azından 1 ay rahatım jilette hemen çıkıyor ya