Reyyan34 Kızlar bayadır kaşıntım var öyle böyle değil bazen yırtack şekilde kaşıyorm doktor trvazol kullanabilirsin dedi var mı kullanan kaç kez sürdünüz baya içe doğru kaşınıyor felaket bişe doğumdan sonra geçer mi acaba?
mom6565 Reyyan34 hamileyken kullanabiliyor musunuz bende kullanıyordum ama.hamileyim diye bırakmıştım doktora sormakta aklıma gelmedi
Ozsen35 Reyyan34 tatlım aynı sorun bende vardı çok şükür yeni geçti iki hafta falan sürdü uyutmuyordu deliricektim sürekli çamaşırlarımı ütüledim ve günde üç dört kere değiştirdim artı sebamedin kimyasal içermeyen sabunu var onunla yıkadım hep kendiliğinden geçti ilaç kullanmak istemedim hamilelikten dolayı çünkü vajinanın içide kaşınıyordu.
buseyusuf27 Reyyan34 sirkeli su ile yıka canım kaşıntını gıderır bıde fitil al ıcten kasıntın varsa 1 tane kullnman yetıyor mrk etme bır etkısı yok bnde kullndm
Reyyan34 Ha birde fitil yazdı sabahleyin alıcm eczneden fitil nasıl kullancam ya yapamam gibi geliyor 😔
Tugbakmsl Canım 1 ah kadar önce bendede oldu doktor 2 adet fitil verdi ve travazol verdi birde yıkama jeli sürekli kullandım dediği sekilde geçmesi 5 6 günü buldu ama beni mahvettiydi hiç bir zararı olmuyor merak etme kullandığımda 32 33 haftalıktım