Esmakrcn Doktor bana mantar enfeksıyon ıcın vitil verdı ve ben kullandım ama vıtıl gerı yerınden kaydı çıktı ve aşırı ağrım ve yanmam var ne yapmayalım ılk defa kullanmıyorum ve böyle bırseyler karşılaştım bıde travozol kremı sürdüm
Mammimammi Esmakrcn canım bende daha önce kullanmıştım çıkmamıştı ama doktorum fitili koy birkaç saniye bekle öyle çek. Sonradan çıksa bile koyar koymaz emilim saglandıgı için çıksa da sorun yok demişti.
Berrunisaninannesi_2017 Esmakrcn canım bende kullandım kutuda iki adet fitil vardı iki gece kullandım iyice ileriye ittim geri gelmedi ama yanmayı anlayamadım yanmaması lazım doktora danışman lazım
Aysii05 Esmakrcn su an ben de fitil kullanıyorum canim ilk gece bende koyamamisim kalktim boyle hemen akti o yuzdeb fitili uykuya dalicakken koyuyorum bi daha kalkmiyorum sakin aksatma ya enfeksiyon cok tehlikeli su an 5. Günüm 7 gun kullanmam gerekiyor cok rahatladım
-semadefne- Esmakrcn merhaba bende iki kutu fitil kullandım ikinci gebeliğim ve 15 haftada başladım kullanmaya fitil iyice rahim ağzına kadar itelemen gerekli yavaşça korkmadan yerleştir dedi bana doktorum tabi senin doktorun ne dedi bilemem ama ben fitili kullandım sıkıntı olmadı ama ne zaman kremi sürdüm çok kötü yanma oldu belki krem yapmıştır şeninde istersen imkanın varsa doktoruna danış ne olursa olsun ona sormadan hareket etme🌺geçmiş olsun👍🏻
Esmakrcn Mammimammi evet bende oncekılerde çıkmadı ve bunu koyarken baya ittim ınternetten baktım daha ıyımıs çünkü akıntıyla atıyormuş dışarıya daha ıyımıs yınede saolun
Esmakrcn Berrunisaninannesi_2017 canım bende oncekılerde hiç çıkmadı bunda çıkınca korktum ama ınternette baktım çıkması akıntıyla bırlıkte ıyı gelıyor anlamındaymıs
Esmakrcn Aysii05 benım 3 tane canım ben önceden kullandığımda ılerı atıyorum ve hıc çıkmadı bunda çıkınca korktum ve yanmam oldu suan hafıfledı az var bıde travozol krem sürünce ılk defa vitil çıktı ınternette baktım akıntıyla çıkıyormuş zaten dün ilişkide çok yanmam oldu bununda bugün başladım demek ki enfeksıyonun baya var
Esmakrcn Aysii05 bırsey daha soracam adet olmadan kullandım bırsey olur mu en son adetım 13 Eylül gebelıkte değerim 1.20 küçük çıktı bende vitil kullanmaya başladım adette etkısı var mı
dugmecikk Esmakrcn uzanarak yerleştirmen gerekiyor. Parmağınla biraz ileri iterek yerleştir ve yerinden kalkma 30 dk. falan.
N8M2702 Canın o yanma hissi sanırım fitil vajinada kaldığı için, yanibend kullandım cok sayıda ilklerd yapamıyordum ilaç hemen geri gelip yakıyordu hatta deli gibi kasindiriyordu. İyice ileri itmeye çalış ve uzanip kalkma emin ol acısız olcak
Esmakrcn N8M2702 ılk kullanımım deıl bu evet oncelerınde gelmıyordu erımıyordu hemen bu öyle olunca şaşırdım korktum sonra ınternetten okuyunca akıntıyla enfeksiyonla öyle oluyormus çıkıyormuş
Kubra80 Esmakrcn ben çok fitil kullndm bi tanesi çok kötü yaktı resmen oturdum agldm doktorumu aradım kullanma bidaha dedi