Melekbrl Kızlar merhaba bugün 16.30 spinal sezaryenla oğluma kavuştum merak ettiklerimiz varsa yardımcı olabilirim 😊
Melekbrl Melisasey Melisasey ilk önce damar yolu açtılar daha sonra belden anestezi yaptılar sontayı takdılar bunların hiç birinde acı hissetmiyrsun canm sadece uyuştururken kendimi çok sıkmışım 1 2 kere denediler kendini rahat bırak acı zaten yok. Ameliyat sırasında da hiç bir acı yok bedenin uyusuk sanki senin değilmiş gibi. Odaya geldik 3 saat sonra filan uyuşuk gitmeye başladı bir ağrı kesici yaptılar. Az önce yürüş için hemşireler geldi o biraz zor oldu ilk kalkış ister istemez dikiş yerlerin batıyor birde midem bulandı benim ama onuda hallettik hatta az önce tek basima kalkıp korudirda yürüdüm. Şimdi bir tık ağrı batma var iyiyim dayanamicak gibi değil bence 😊 Sütüm çok fazla değil ama emzirdikçe gelecek diyorlar ama doyuyor şuan anladığım kadarıyla 😊Allah hayırlısıyla kurtarsın herkesi 🙂 Melisasey SSenas
SSenas Merhaba Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤️ bende sezeryan olacağım kısacası sormak gerekirse ameliyat sırasında neler oluyor ağrı acı hissediliyor mu? Ve çıktıktan sonra neler yapılıyor.
Melekbrl Zuhal14 Hiç k3ndinizi strese sokmayın bence çok zor değil sadece ameliyat sırası hicbir acı ağrı yok sadece sonrası biraz ağrılı sızılı ama dayanamayacak kadar değil şuan tv izliyorum rahat rahat kalkarken sıkıntı oluyor biraz oda yavaş yavaş çok zorlamadan 😊
SSenas Melekbrl çok teşekkür ederim rahatladım korkuyorum bende aklımda hep sorular rahatladım biraz ❤️😍 Sağlıkla büyütün canım inşallah
Busrakoc Melekbrl gözün aydın canım ah ne güzeldir o şimdi minik minikkk🐣 benim oğlum 3 aylık oldu o minik halini o kadar özledim ki ♥️ Sağlıkla büyüt sana da çok geçmiş olsun 🥰
Zuhal14 Melekbrl sevindim valla hem sizin adınıza hemde burda korkan kişilere destek olmanıza ben çok korkmuyorum ama insan ister istemez nasıl olacak acaba diyor
karsiyakalianne Allah bağışlasın, sağlık ve huzurla büyütün inşallah. Ben şu belden iğneden çok korkuyorum ya, günlerdir ağlıyorum. Darısı başımıza 💕
Melekbrl karsiyakalianne hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ama belden içmede hic birsey hissetmedim bile korkmana gerek yok gerçekten