Kdrmira 3 gün boyunca evde Sancı çektim ama ben normal sanıyordum hatta bir gece ağladım artık bundan sonrası hep böyle mi gelmek diye. Eşim Giresunlu fındıkları var fındık zamanıydı onunda panikleştirnek istemedim ağrım olduğunu biliyordu hastaneye gidelim diyordu ama ben normaldir diye gitmeyelim dedim. Meğersem çocuk doğum kanalına girmiş 2 cm açılmam olmuş ve erken doğum riskim başlamış. Doktorum bana çok kızmıştı böyle bir ağrın var neden bekliyorsun aramıyorsun gelmiyorsun diye 5 gün hastanede kaldım iğne, serum ve haplarla doğumumu erteledi doktorum. Ama az kalsın hastanede kaldığımın 2. Günü sabah 6’da doktor doğumuma karar vermişti sandım çok diye durdurtmamışlardı. O kadar ilaçtan sonra ara ara ağrım sancım oluyor ama hemen geçiyor öyle o ilk vurduğunda ki gibi değil. Zaten doktor artık sancının ne olduğunu biliyorsun öyle olursa beklemeden geliyorsun dedi. Cumartesi kontrolüm var ve Cumartesi tam 36+6 oluyorum yani 37. Haftama girmiş oluyorum bakalım alttan muayene yapacaktı en son baktığında 2,5 cm açılmam vardı bu hafta çok hareket ettim belki biraz daha olmuştur açılmam kısmet artık. İnşallah hayırlısı ile hayırlı zamanda gelsin evlatlarımız 🙏🙏🙏