glsmkaraburck97 30 haftalık anneler bebeğinizin kilosu ve boyu ne kadar ? Kontrole gidicem merak ediyorum 😊😊
Ezgi34 Bende şimdi gittim geldim tarihe göre 30 ama ultrasona göre 29 haftalığım 5 gün geride geliyormuş. Ve sanki bana bebeğimin kilo ve boyu düşük geldi kilo1410 boy 35 miş🤔 sizlerde böle bi durumda olan yada yaşayan var mı acaba şekerden dolayı diyet yapıyorm onun etkisi olur mu ki bir ay önce de öle denilmişti ama yine de aklıma takıldı
Brktugce Ezgi34 benimde bir hafta geriden geliyor canım suan 29 ama 28 haftalık görünüyor 1100 gram suan neden acaba oyle
Ezgi34 Brktugce döllenme tarihinden olabilir dedi ama sanki benm ki 29 haftalığa göre de düşük kilo ve boy . Boya kaç dedi senin
Brktugce Ezgi34 boyunu hayırlamıyorum canımm ya ama aklıma takılıyor yani internetten baksana haftalık boy kılo oranlarına orantılı olup olmadıgını anlayabilirsin
Ezgi34 Deletedmom05 aynen benimde o kafamı kurcalıyo burdan. Bakıyorum genelde boy kilo bizimki düşük 😞rabbim inş sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize.
Deletedmom05 Son ay alır diyorlar ama bilemiyorum genetik faktörler. Bende iriyim hani boy kilo gayet iyi,, ama babamız bayağı zayıf. Irsi olabilir diye düşünüyorm
glsmkaraburck97 Kontrolden geldim 1550 gr 39 cm miş ortalama herkesin öyle sanırım 😊 yanlız suyumuz biraz fazlaymış suyu fazla olan var mı acaba ? Ben biraz araştırdım şekerden falan olabilir diyo ama bende hiç bi sıkıntı çıkmadı doktorum bazen olabiliyo takip edicez dedi