MinikRC durusum bir kaç tane test alıp bir iki gün arayla yaparım o zaman.Silil falan çıkarsa kan testine giderim.Doktorum da kan ver takip edicez dedi
Odymerve MinikRC Anladım yaşadığım gebelik çok planlı bir gebelikti ben de çıkmadı umarım siz en sağlık sonucu alırsınız istediğiniz neyse o olsun sonuç olarak insallah 💐🙏🏻
patilihayat Gün akşam 5 liralık testte silik gördm gün sabah kan verdim 34 idi :) adetime 3gün vardıı
MinikRC patilihayat Aa o zaman pazartesi kan testine gideyim ben.Zaten doktorum da öle dedi takip edilecek
durusum patilihayat benmde hemen hmeen o değerde çıktı 11 gün öğrendim 15. gün testte 90 dıyarın sabah tekrar gidicem
Azrabetulunannesi Beyza52 erken gebelik testinde adet gecikmesinden 10 gün sonra çıkabilir yazıyor ama sizin dediğinizde olabilir ben ilişkiden 22 gün sonra erken gebelik testinde öğrenebildim
ilseng Zeyne_yusuf0142 zaten ortalaması böyle niye şaşırdınız anlamadım? Siz bir ay sonra öğrendiniz herhalde.
ilseng Erken gebelik testleri 7 gün sonrasında sonuç veriyor ben erken gebelik testinin 9. Günü çok silik bir çizgi ile öğrendim. Bazen geç yumurtlama olabiliyor en sağlıklısı 15 günü geçmesi. Ama insan dayanamıyor☺️
MinikRC ilseng Evet birde korku olunca zaman yavaşlıyor resmen artık beklicem.En erkek salı günü yapabilirim.Pazartesi de kan veririm heraşde
MinikRC Ya kızlar çok çok erken biliyorum ama zaman geçmiyor, test yapayım dedim test yanlış galiba ama acayip silik hayalet çizgi çıktı.İkinci gebeliğimi de bu şekilde öğrenmiştim 😔😔Çok erken dimi olsada çıkmaz
halitefe MinikRC 10 gün erken canım adet gününü bekle tam test için kan içinde adet gününde 4,5 gün öncesini