Bonnusimo babysevgi 35+4🥳🥳 çok heyecanlıyım yarın kontrolüm var benimde bakalım artık doğumla ilgili konuşuruz muhtemelen normal doğum gözüküyor hayırlısı🤗 nst ne zaman girmeye başlayacağız acaba, artık kontrollerde sıklaşır heralde yarını bekleyemem peki 😂
Dilruba92 babysevgi Şükür buraya kadar sağ salim geldik önceki postlarında görmüştüm biraz rahatsızdın iyileşmişsindir inşallah hayırlısıyla 26 kasımı da görüp kızlarımıza kavuşuruz 🤗❤
Srnsnkl Merhabaa bizde 35+4☺️ Heyecan korku sabırsızlık hepsi bir arada 🤭allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah meleklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza🙏🥰
Edtu94- babysevgi o nasıl oluyor ben hala anlmadim cnm . Mesela ben 33+3um 33 hafta doldu 34 dü mü dolduruyorum? Hiç anlayamadim
Srnsnkl Poyrazzz evet canım geçenlerde resmen adet olucam sandım kasık ağrısından şuan bile hafif var ve karnım çok sertleşmeye başladı şu aralar
buseyusuf27 Srnsnkl gunde 5den fazla kasılması ıyı degıl cnm bı gıt doktora nts gır ıstersen bnmde oyleydı agrım vardı sancı kasıklara vuruyordu adet olcakmsm gbı nts de sancım cktı acılma varmı ona baktılar duzensız olunca skntı olmuyor da art arda olanlar acılmaya sebeb olyo
babysevgi Nurgll kilo karşılaştırması yapmayı sevmiyorum☺️Sizde bence araştırmayın doktorumuz normal dedi
merve90 Nurgll benim 31de 1700dü cnm şimdi 34 haftalığım 25.haftadan beri erken doğum riskim var 2.ci doğumum olucK Allah nasip ederse
Nurgll babysevgi benim de 31 de normal denilmişti ama bugün geri olduğunu söylediler. İnsan çekiniyor ister istemez. Sizinle aynı zamanlarda gittiğimiz için sormuştum sadece
babysevgi Nurgll evet sizi ck iyi anlıyorum :) ama içinizi ferah tutun +-200 gr yanılıyor usg ler anneciği☺️. Hiç takmayın bunları.
merve90 Nurgll ben kızımı 36.haftada 2.500 kilo doğurdumpek kiloya bakmaya 2kiloyu geçmiş artık bişey olmaz