Prensesannesiiii Ben ailem dışında kimseye resim atmam arkadaşım istedi ona attım ve baya bişey söyledi çok tatlı vs yüzünü çekmiştş doktor. Sizce nazar olur mu geri pişman oldum gönderdiğime tabi
Deletedmom15257 Prensesannesiiii valla ayni korkuyu yasiyorum ben artik gostermeme karari aldim ne olur ne olmaz diye
Lily Prensesannesiiii iyi düşünün iyi olsunn niye nazar değsinki eğer öyle süşünüyosanız okuyun en azından tedbir olarak. Biz yüzünün net göründüğü ilk fotosunu çerçeveletip salonumuza koyduk dalgasına😂 kötü şeyler düşünüp kötü şeyler çağırmayın🙏🏼😌
Gizemmmm Prensesannesiiii arkadasin sana ayip olmasin diye cok guzel demiş merak etme. Ultrason fotosu sadece anneye babaya guzel geliyo. Cevredekiler ayip olmasin diye iyi yorumlar yapiyolar kendimden biliyorum😉
Kkync Yok yahu her güzel diyenin nazarı değecekse yandık 😁 Siz maşallah deyin Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz . Kötüyü düşünüp çağırmayın 🤗
Perimasali89 Sosyal medyada ne güzel çocuklar var anneleri her anlarını paylaşıyor binlerce takipçiyle Allah’ın izniyle birşey olmaz bu kadar çok korkarsanız etkisini görürsünüz dualarınızı okuyun maşallah deyin hiçbirşey olmaz
GldnUysll Simdi ultrason resmine nazar.degecek diye dusunurseniz bebek dogunca o zaman hic kimseye göstermezsiniz tek cocuk sizde yok sonucta Allah korusun sen boyle pinpirikli davranrsan durduk yere nazar değer o zamanda kimseyi suclama 😊
Iremtrnn Nazara inaniyorum ama nazar değer diyede kendim kasıp o şekilde yaşayamam guzel bakan guzel gorur kotu dusunmeye gerek yok😊
SevDin Prensesannesiiii nazar resimle yada siz internetten paylaşınca değmez nazar gözle bakılan şeyde olur yani değdiren kişinin direk bakması ile olur o yüzden üzerinize nazar boncuğu yada dikkat çekecek kolyeler takın ki göz önce ona takılsın yoksa direk yüze yada göze bakılınca nazar çok değermiş
Esraumit Prensesannesiiii dogunca napacaksınız yuzunu mu saklayacaksınız allah askına bırakınn bu işleri