aleyna96 Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kullanıyorum Prilamı akşamları 2 adet şeklinde. Kokusu çok midemi bulandırıyor. Bununla beraber idrarıma ve gazıma sindiğini düşünüyorum iç çamaşırımdan sürekli kokusunu alıyorum sizde de oluyor mu 🤢
Huriyeolgn aleyna96 bende kullanıyorum 9. Haftamda baslamıstım 20 oldum hala devam ama senın gıbı bır sıkayetım yok doktoruna bı danıs ıstersen
Tuuceetkn aleyna96 bende kullanıyorum ama öyle bir şikayetim yok gece 2 adet al dedi doktor 2 tane birden içince kustum artık 1 tane atıyorum daha rahatım çok şükür
Bugleemm aleyna96 prilamı bende kullanıyordum ilk kez dün içmedim. 22. Haftamdayım biraz hafiften oldu mide bulantım ama yavaştan bırakmaya çalışıyorum. İçerken koku felan almıyordum ben o ilaç kokuyormuki direk yutuyordum ben eğer mide bulantın koku hassasiyetin çoksa su bile kokuyordur canım sana
betul1997 Ben 11.haftada başladım ve şuan 28. haftadayim kullanmaya devam ediyorum. Yatmadan önce tek tablet olarak alıyorum herhangi bir şikayetim yok.
Mirayse1 aleyna96 aaa bende kullanıyorum cok kötü kokuyır bir işede yaramıo ama içiom işte. Bende idrarım kokuyır diyip duruyorum doktorda problem görünmüo dio meğerse. ondan mıymıs o ayy iyi bari hiç aklıma gelmemişti
aleyna96 Mirayse1 Valla benim koku hassasiyetim hep vardı şimdi arttı galiba. İdrar yollarımda herhangi bir sorun yok tamamen ilacın kokusunu alıyorum her tuvalette 🤢
Melisimmm aleyna96 canim koku alma duyun aşırı hassas olduğu için rahatsız ediyor.Hamilelik hormonu işte. Baska şeye odaklan içerken koklamamaya çalış. Bitkisel bir ilaçmis zarari yoktur.
Plnbsmnc Melikeblgc bağımlılık değildir benim. Çok zor bir hamilelik süreci geçirdim hep hastanelerde serumlarla geçirdim hiç bir ilaç etkisini göstermedi ve zofran kullandım hafifletti. 2 ay oldu prilama geçtim. Kullanmadığım gün hep kustum ilk günler gibi 😞
ikizminikler aleyna96 ilacın kokusundan bi kere huylandıysan gitmez burnundan idrara da kokusu siniyor doğru.. söyle istersen doktoruna başka bi ilaç önersin