Nrysf Selam anneler 28+6 dayım şuan 2gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var çok hareketliydi şu 2 gündür sabah akşam ve gün içinde hissediyorum ama az az normal mi sizce yarın doktorumu arayacağım biraz endişelendim
Derinsema Nrysf kuuzm ben 35.4 sabah tik yok hic hareket etmez hatta korkuyorum bazen ne yaparsam yapayim oynamiyor ama aksam 9dan sonra oynuyor uyuyordu bence benim sag yatmagi sevmez sende yat tatli ye.bakalim ne olucaj
Ftmsrkn Nrysf bende sizin gibiyim 28+4 tedirgin olmaya başladım yarın doktorumu arayacağım insan telaşlanıyor
Nrysf Ftmsrkn bu haftalarda normaldir belki hiç hissetmiyo değilim sabah akşam gün içinde de hissediyorum ama azaldı sanki hareketleri
Kesosmom Kızlar amacım sizi asla korkutmak değil ama önleminizi alın bugğn arkadaşım 28 haftalık bebeğini kaybetti 2 gün hissetmemiş hiç gittiğinde kalbi durmuş hala etkisindeyim 1 günü geçerse sağlık ocağıma dahi olsa gidip kalp atışlarına baktırın
Derinsema Kesosmom cok dogurur soylemisin doktorlar bile doyor hergun aralikli oynamasi lazim diye iki gun cok uzun sure zaten canm baktin sabah tik yok aksamda yok hemn hasteneye
tgce_brs Kesosmom bu saatte bunu bı anneye söylemeniz ne kadar doğru bilmiyorum. Evet haklısınız asla önemsiz görülecek bişey değil ama en kötü senaryoyu soylemekte biraz acımasız geldi bana. Benimde 20. Haftalarimda böyle olmuştu gece bana sabah olmak bilmedi sabah hemen sağlık ocağına attım kendimi Allah’a şükür bir sorun yoktu.bazen anne kendini yorucak hareketler yapınca bebek uzun süre uyuyabiliyomus.
Nrysf Kesosmom ay Allah korusun Allah sabırlar versin bebeğim hareketisz değil hissediyorum ama az hareketli sabah akşam hissediyorum çok şükür
Kesosmom tgce_brs canım ben asla üzmek amaçlı söylemedim ama geç kalmışsın dendi arkadaşıma onun yaşadığını başka kimse yaşasın istemem bende hamileyim sabahtan beri İnan basım agrıyor üzüntüden aynı postu görünce uyarmak istedim tabikide inş uyuyordur miniklerimiz ama önlem almak çok önemli bazen sinyal veriyor bebeklerimiz bize allahım kimseye yaşatmasın bu acıyı 🤲
tgce_brs Kesosmom rabbim kimseye yaşatmasın arkadaşınıza sabır versin.bizlerde inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularimiza