Pnrms MKES 😁😁😁 aynen öyle olacak. Biz 5. Haftada gittik kesesi vardı. Yasemin hanım 1 hafta sonraya çağırdı 6 da duyduk kalbini. Tam 14. Haftada da net bir şekilde kız olacağını söyledi 😄😄 inşeallah kolay geçer bu haftaların benim çok kötüydü.
gizemguzeller KubilayGizemzkan evet yeni bir doktor gelmiş fakat nasıl olduğu konusunda bir bilgim yok ilk gebeliğimde de Orhan beye gitmiştim o yüzden diğer doktorlar hakkında birşey diyemeyeceğim diğer ikisi yeni çünkü
birminikannesi Valla o kadar cok yorum var ki hepsini okuyamadım. Zonguldaklı yok herlde benden başka 😊
-silinmis110- ceydatoker bende telek gidiyorum memnun musun park hastanesinden bana uzak diye gitmiyorum
Kbra1012 ceydatoker brksyrekli dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcın olsun. Bebekte sen de iyi olda sezeryan normal farketmez. Demekki gelişim geriliğiyle falan da alakalı bişey değilmiş gribinden dolayı etkilenmiş minnoş. Sağlıkla gelsin 🤲🤲 bizi de haberdar edin lütfen
ceydatoker -silinmis110- evet canım çok memnunum,zaten sonuna geldim sayılır 37+4teyiz.Hiç bi sıkıntı yaşamadım,özellikle doktorum çok iyi
-silinmis110- ceydatoker hayırlı olsun canim bitmiş sayılır kazasız belasız kucağınıza alırsınız inşallah 😘😊😊